کودکان دو تا پنج ساله پرخطرترین گروه سنی مسمومیت دارویی هستند
مسوول اطلاع رسانی داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، گفت: کودکان دو تا پنج ساله پرخطرترین گروه سنی مسمومیت های دارویی هستند.

مسعود اسدی خیاوی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: مصرف انواع دارو از سوی بزرگسالان در مقابل کودکان زمینه تقلید پذیری آنها را برای انجام این کار فراهم می کند و بر این اساس توصیه می شود والدین و بزرگسالان داروها مورد نیاز خود را به دور از نگاه کودکان مصرف کنند.
وی، یادآورشد: بی توجهی والدین و قرار داشتن داروها در دسترس کودکان، در برخی مواقع به مسمومیت های دارویی کودکان منجر می شود و در برخی موارد نیز واقعه تلخی را برای خانواده ها رقم می زند.
اسدی خیاوی، بیشترین مسومیت های دارویی کودکان را مصرف شربت متادون اعلام کرد و افزود: شربت متادون در درمان اعتیاد کاربرد دارد و به دلیل بی رنگ بودن به راحتی در یخچال و در دسترس کودک قرار می گیرد.
وی، اظهار کرد: کودک به تصور اینکه شربت متادون آب است به مصرف آن اقدام می کند که این وضعیت به مسمومیت شدید وی منتهی می شود.
مسوول اطلاع رسانی داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، با تاکید بر اینکه شربت متادون در حد بالای 120 میلی گرم مرگ آور است، گفت: مصرف این میزان شربت به مرگ کودک منتهی می شود.
وی، قرص های آرام بخش و داروهای ضد فشار خون رااز دیگر اقلام دارویی پرمصرف در میان کودکان که منجر به مسمومیت و حوادث تلخی می شود، عنوان کرد.
خیاوی، توجه بیشتر و حساسیت والدین را بهترین اقدام برای جلوگیری از مسمومیت در کودکان ذکر و خاطرنشان کرد: والدین به ویژه مادران بهتر است در نگهداری از داروها و موادشیمیایی دقت لازم را داشته باشند و این مواد را دور از دسترس کودکان قرار دهند.
وی یادآورشد: والدین باید آموزشهای لازم درخصوص روشهای صحیح مواجهه با کودکانی که دچار مسمومیت دارویی شده اند را فرا بگیرند.
.: Weblog Themes By Pichak :.