پراکندگی و فرسوده بودن از مشکلات خوابگاههای دانشجویی زنجان است - قیدار شهر جد پیامبراسلام
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
درباره وب

لینک دوستان
جستجوی وب
برچسب‌ها وب
معاون فرهنگی امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان:
پراکندگی و فرسوده بودن از مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی زنجان است

معاون فرهنگی امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان پراکنده بودن خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه را از مشکلات مهم اعلام کرد و گفت: خوابگاه‌های قدیمی موجود در سطح شهر زنجان نیز فرسوده هستند.

خبرگزاری فارس: پراکندگی و فرسوده بودن از مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی زنجان است

 

مهران محسنی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به فعالیت هشت دانشکده در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان اظهار کرد: این دانشگاه یک‌هزار و 600 دانشجوی غیربومی دارد که در خوابگاه‌ها زندگی می‌کنند.

وی تعداد خوابگاه‌های دانشجویی دولتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان را 10 باب اعلام کرد و ادامه داد: 460 دانشجوی پسر و 700 دانشجوی دختر در این خوابگاه‌ها ساکن هستند و بقیه دانشجویان خوابگاهی هم در خوابگاه‌های خودگران مستقر شده‌اند.

معاون فرهنگی امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان هدایت دانشجویان را در 2 ترم نخست به خوابگاه‌های خودگردان محدودیت‌های موجود در خوابگاه‌های دولتی اعلام کرد و گفت: دانشجویان در این خوابگاه‌ها با عقد قرارداد به مدت 6 ماه یا یک سال ساکن شده و حدود 95 هزار تومان به صورت ماهانه پرداخت می‌کنند.

این مسئول اظهار کرد: دانشجویانی که در خوابگاه‌های دولتی ساکن می‌شوند هزینه اتاق‌های خود را به صورت اقساطی و بعد از پایان تحصیلات پرداخت می‌کنند.

محسنی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی دخالتی در امور خوابگاه‌های خودگردان نمی‌کند، ادامه داد: نقش دانشگاه‌ها در این خوابگاه‌ها فقط نظارت است.

وی سرانه فضای خوابگاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان را 6,73 درصد اعلام کرد و گفت: این درصد در مقایسه با میانگین کشوری متوسط محسوب می‌شود.

معاون فرهنگی امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به افزایش ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان به لحاظ پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی و حضور دانشجویان غیر بومی ادامه داد: این افزایش ظرفیت و لزوم فراهم شدن امکانات برای اسکان دانشجویان این حوزه را با مشکلاتی مواجه کرده است.

این مسئول تاکید کرد: افزایش ظرفیت‌های دانشگاه به لحاظ پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف لزوم ورود خیران را در تامین خوابگاه‌های دانشجویی ضروری کرده است.

محسنی تعداد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان را سه هزار و 100 دانشجو اعلام کرد و گفت: یک‌هزار و 860 نفر از این مجموع یعنی حدود دو سوم از آن‌ها غیربومی هستند.

وی پراکنده بودن خوابگاه‌های دانشجویی را از دیگر مشکلات دانست و عنوان کرد: خوابگاه‌های قدیمی موجود در سطح شهر زنجان فرسوده هستند.

معاون فرهنگی امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان به مجوز کسب شده برای فروش خوابگاه‌های فرسوده متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان اشاره کرد و افزود: با درآمد حاصل از فروش این خوابگاه‌ها، خوابگاه‌های جدید و ایمن و با ظرفیت بالا برای دانشجویان احداث می‌شود.

این مسئول احداث خوابگاه‌های دانشجویی در نزدیکی مراکز آموزشی را از دیگر اهداف مسئولان این دانشگاه برای آینده اعلام کرد.

محسنی با اشاره به نیاز موجود برای احداث خوابگاه‌های جدید افزود: این نیاز طی نامه‌ای به خیران اعلام شده است.

وی با اشاره به تدوین برنامه غذایی دانشجویان خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تصریح کرد: به منظور افزایش کیفیت این برنامه غذایی، تهیه و توزیع غذا در آینده نزدیک به بخش خصوصی واگذار می‌شود که به طور حتم بهبود امور را به دنبال خواهد داشت.

 




تاریخ : شنبه 93/2/20 | 8:57 صبح | نویسنده : یدالله نجفی | نظر


  • paper | قالب وبلاگ | فال حافظ
  • خرید لینک دائمی | ایران موزه