محسن علیمردانی گفت: روند آموزشی کشور باید اصلاح شود چراکه در حال حاضر جوانان تنها برای سرگرمی وارد دانشگاه می شوند.
محسن علیمردانی در گفتگو با افکارنیوز ادامه داد : در کشورهای پیشرفته 85 درصد رشته های دانشگاهی عملی است که سبب می شود فرد بعد از فارغ التحصیل شدن شرایط حضور در محیط کار را داشته باشد اما در کشور ما این درصدها برعکس است بطوریکه 85 درصد آموزش دانشگاهی ما نظری است.
نماینده مردم طارم و زنجان تصریح کرد: جوانان سرمایه های کشور ما هستند که باید از این سرمایه ها به نفع نظام بهره بریم.
نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر آنکه در کشورهای پیشرفته رشته های دانشگاهی کاربردی است ، ادامه داد : رشته های تحصیلی ما کاربردی نیست که باید این وضعیت را اصلاح کنیم.
نماینده مردم زنجان و طارم اشاره کرد : مشکل دیگری نیز که وجود دارد آن است که در کشور ما تعداد مهندسیتن بیشتر از تکنسین هاست در حالیکه در دنیا این آمار متفاوت است به نحوی که در ژاپن به ازای هر یک مهندس 9 تکنسین وجود دارد.
علیمردانی توضیح داد:ضرورتی ندارد که تمام جوانان بعد از دوره دبیرستان وارد دانشگاه شوند چراکه می توانیم با برگزاری دوره های فنی حرفه ای آنها را برای بازار کار آماده سازیم.
این نماینده مجلس ادامه داد: برای مملکت ضرر دارد که به بهانه دانشگاه از سرمایه های مفید کشور بهره نبریم.
وی توضیح داد : در حال حاضر دانشگاه های کشور ما به عنوان یک سرگرمی برای نسل جوانی به شمار می آید که چهار سال از وقت مفید زندگانیش را در آن میسوزاند چراکه دانش های نظری آموخته شده در محیط آکادمیک برایش کارساز نیست.
نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین تاکید کرد: باید ارتباط دانشگاه و صنعت بالاتر رود تا دانشجویان فارغ التحصیل برای ورود به محیط کار مشکلی نداشته باشند.
تاریخ : یکشنبه 93/4/22 | 1:23 صبح | نویسنده : یدالله نجفی | نظر
.: Weblog Themes By Pichak :.