اسلام کار و تلاش را در ردیف جهاد قرار داده است - قیدار شهر جد پیامبراسلام
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
درباره وب

لینک دوستان
جستجوی وب
برچسب‌ها وب

        

امام جمعه قیدار:
اسلام کار و تلاش را در ردیف جهاد قرار داده است

امام جمعه قیدار با اشاره به اهمیت تلاش و کار در دین مقدس اسلام گفت: اسلام کار و تلاش را در ردیف جهاد قرار داده است.

خبرگزاری فارس: اسلام کار و تلاش را در ردیف جهاد قرار داده است                

 

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت‌الاسلام سید علی طالبی عصر دیروز در دیدار با کارکنان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان خدابنده با اشاره به روز جهانی کار و کارگر اظهار داشت: اسلام بیش از همه چیز به کار کردن اهمیت داده است.

وی افزود: هیچ چیز چون تنبلی و کسالت و کار نکردن مذمت نشده و بالاترین مدح‌ها درباره کار و تلاش است.

امام جمعه قیدار با اشاره به اهمیت کار در اسلام و تلاش کارگران برای گذران زندگی و تامین رفاه و آسایش خانواده گفت: کار و تلاش در اسلام هم‌ردیف جهاد قرار دارد با این که در جهاد شخص جان خود را به خطر می‌اندازد.

در ادامه این دیدار رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان خدابنده با تبریک روز جهانی کار و کارگر و اعیاد ماه رجب درباره ریشه روز جهانی کار و کارگر و علت نامگذاری این روز گفت: در گذشته ساعت کاری کارگران در آمریکا 10 ساعت بوده و 12 هزار نفر از کارگران برای اعتراض به این موضوع و کاهش ساعت کاری به هشت ساعت تظاهرات کردند که در میان جمعیت کارگران انفجاری رخ داد.

علی‌الله کردلو ادامه داد: پلیس بعد از انفجار به طرف کارگران تیراندازی کرده و تعدادی از آنها کشته و 8 نفر نیز دستگیر و در دادگاه رأی اعدام آنها صادر شد.

وی با بیان اینکه بیشتر کارگران کشته شده تابعیت آلمانی داشتند که بعد از روی کار آمدن حزب نازی، با حمایت از کارگران روز یکم می، سال 1886 در کنگره به عنوان روز جهانی کار و کارگران نامگذاری شد.

رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان خدابنده تصریح کرد: در دین اسلام نیز به کار و کارگر توجه ویژه‌ای شده و احادیث بسیاری در این باره آمده است.

وی در ادامه با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در سال‌های مختلف به مناسبت روز کار و کارگر گفت: بنا به گفته امام خمینی (ره) کارگران ارزشمندترین طبقه جامعه هستند که چرخ جامعه به دست این قشر زحمتکش در گردش است.

کردلو در ادامه گزارش مختصری از عملکرد اداره تعاون و رفاه اجتماعی ارائه کرد و گفت: تعداد 3 هزار و 500 کارگاه و 5 هزار و 801 کارگر در شهرستان خدابنده شناسایی شده است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان خدابنده، وظایف این اداره را در چهار حوزه تعاون، امور اجتماعی، حوزه روابط کار، حوزه اشتغال و نظارت بر کاریابی عنوان کرد و گفت: نظارت بر تعاونی‌های شهرستان که حدود یک هزار و 250 تعاونی است و در حیطه وظایف تعریف شده حوزه تعاون قرار می‌گیرد.

وی افزود: مجموعه ورزشی کارگران زیر نظر حوزه امور اجتماعی و هماهنگی کارگران فعال است که در این مجموعه 28 تیم ورزشی فعالیت می‌کنند.

 

 




تاریخ : چهارشنبه 94/2/16 | 9:24 عصر | نویسنده : یدالله نجفی | نظر


  • paper | قالب وبلاگ | فال حافظ
  • خرید لینک دائمی | ایران موزه