به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل فرقانی شامگاه شنبه در جلسه شورای شهر افزود: متأسفانه وضعیت نامناسب این راه باعث شرمندگی مردم در پذیرایی از میهمانان می شود. عبور خوردو مسافران ز این راه ارتباطی بخاطر نبود شانه خاکی و وجود چاله های فراوان و از بین رفتن آسفالت موجب خسارت جانی و مالی می شود.
وی از اداره کل راه و شهرسازی درخواست کرد، بخاطر احترام به مردم بخصوص مسافران در سال جدید به وضعیت مسیر قیدار به نور بهار که محل رفت و آمد اهالی 30 روستای شهرستان است و علاوه بر این محل گذر اهالی روستاهای آوج، بوئین زهرا، آبگرم و قزوین است، برسند.
عضو شورای اسلامی شهر نوربهار از زحمات مهندس جواد کاظمی بخاطر کاشت بیش از 2000 اصله نهال در ورودی شهر و خیابانهای عمومی قدردانی کرد و افزود: در صورت تأمین و تخصیص اعتبار در سال 93 چهره شهر نوربهار با حمایت مشارکت مردم و تلاش شهرداری دگرگون خواهد شد.
شهردار نوربهار نیز کمبود ماشین آلات را مشکل اساسی این شهر عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه شهرداری در سال جدید تأسیس شده و هیچگونه امکاناتی در شهرداری نیست ما در ارائه خدمات شرمنده مردم می شویم.
علی کاظمی به همدلی و همفکری شورا و حمایت مردم اشاره کرده و آینده این شهر را درخشان ارزیابی کرد.
در پایان مراسم اعضای شورای اسلامی شهر نور بهار چند نهال بمناسبت هفته منابع طبیعی از درختکاری غرس کردند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان خدابنده گفت: کوچکترین شهید ایران اسلامی در خاک این شهرستان آرمیده است.
رمضانعلی محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کوچکترین شهید ایران اسلامی دانش آموز 11 ساله ?شهید رضا سلیمانی? درآزاد سازی خرمشهر عملیات بیت المقدس به درجه رفیع شهادت نایل آمده است.
وی یادآورشد: از صدر اسلام شهیدان با خون خود در پایداری اسلام مهمترین نقش را داشته اند و محور دین اسلام و انقلاب اسلامی با خون شهدا پا بر جا است.
محمدی تصریح کرد: تمام کسانی که به بشریت به نحوی خدمت کردهاند، حقی به گردن انسانها دارند، ولی هیچکس حقی به اندازه حق شهدا بر بشریت ندارد، و به همین جهت هم عکسالعمل احساس آمیز انسانها و ابراز عواطف خالصانه آنها درباره شهدا بیش از سایر گروه ها است.
وی ابرازکرد: شهید مثل شمع است که خدمتش از نوع سوخته شدن و فانی شدن و پرتو افکندن است، تا دیگران در این پرتو که به بهای نیستی او تمام شده بنشینند و آسایش بیابند.
رییس بنیاد شهید انقلاب اسلامی ایران شهرستان خدابنده گفت: این شهرستان دارای 450 شهید،30 شهید جاویدالاثر، یک هزار و 100 جانباز و 61 آزاده سرافراز دارد.
محمدی تاکید کرد: تکریم خانواده شهدا وظیفه تک تک ملت بزرگ و قدردان ایرانیان است چرا که خون شهدا استقامت و پیروزی در کشور را تضمین کرد.
وی برگزاری یادواره شهدا، دیدار از خانواده شهدا، و غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدا را از برنامه های اجرا شده در شهرستان خدابنده ذکر کرد.
با حضور جمعی از مسئولان، مراسم بزرگداشت مقام شهید در خدابنده برگزار شد.
امشب مراسم بزرگداشت شهدا در بقعه قیدار نبی (ع) با حضور امام جمعه زرین رود رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده و جمعی از مسئولان برگزار شد. در این مراسم رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده در این مراسم ضمن گرامیداشت مقام والای شهید و تبریک به مناسبت سالروز تاسیس بنیاد شهید اظهار کرد: شهدا حق بزرگی بر گردن کشور دارند. حجتالاسلام حسن رضا محمدی با اشاره به رشادتهای شهدا در هشت سال دفاع مقدس بیان کرد: باید فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ترویج پیدا کند. این مسئول با اشاره به تاثیر مثبت برگزاری مراسم یادواره شهدا تصریح کرد: برگزاری این مراسمها موجب آشنایی نسل جوان با فداکاریهای شهیدان خواهد شد. وی با ارائه گزارشی از فعالیتهای انجام شده توسط اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده طی سال جاری اظهار داشت: از آغاز سال تاکنون قریب به 30 برنامه فرهنگی توسط این اداره اجرایی شده است. رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده با اشاره به اینکه از جمله برنامههای اجرا شده توسط اداره اوقاف خدابنده طی سال جاری نشاط معنوی، بصیرت عاشورایی، برگزاری محافل انس با قرآن و سوگواره یاس نبوی است، اضافه کرد: همچنین طی این مدت طرح آرامش بهاری، جلسات تفسیر قرآن کریم و ... نیز در جوار بقاع متبرکه شهرستان برگزار شده است. این مسئول با اشاره به استقبال مطلوب مردم از اجرای برنامههای فرهنگی در جوار بقاع و همچنین امامزادگان تشریح کرد: برگزاری این برنامهها موجب جذب مردم به بقاع میشود. محمدی با تأکید بر استفاده از ظرفیتهای بالقوه و بالفعل موقوفات تصریح کرد: باید از موقوفات به عنوان سرمایههای جاوید نگهداری و استفاده لازم در راستای امور خیر از آنها به عمل آید.
سرپرست کمیته امداد شهرستان خدابنده از پرداخت 117 فقره کمک هزینه ازدواج به مددجویان خدابندهای خبر داد.
غدیر خلجی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: فراهمسازی شرایط مورد نیاز برای ازدواج جوانان یکی از موضوعات مورد تاکید در دین اسلام است که در قرآن نیز آیات بسیاری در ارتباط با موضوع ازدواج وجود دارد. وی با اشاره به تاکیدات دینی و اسلامی موجود در راستای انجام ازدواج آسان و به موقع بیان کرد: متاسفانه در برخی از موارد خانوادهها سختگیریهای بسیاری در امر ازدواج انجام میدهند. سرپرست کمیته امداد شهرستان خدابنده با اشاره به اینکه اسلام این سختگیریها را خلاف انصاف و مروت و جدای از اخلاق انسانیت و امری غیر شرعی تلقی کرده است، تصریح کرد: خوشبختانه دستگاههای متولی امر ازدواج اقدامات بسیاری را در کشور انجام میدهند. این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه کمیته امداد نیز به منظور کمک به مددجویان این نهاد در بحث ازدواج آسان اقدام به اعطای کمک هزینه خرید جهیزیه و هدیه ازدواج میکند، افزود: اخیرا نیز به 11 نفر از فرزندان مددجوی خدابندهای کمک هزینه خرید جهیزیه پرداخت شد. خلجی در ادامه با اشاره به پرداخت 117 فقره کمک هزینه ازدواج به مددجویان خدابنده بیان کرد: برای اهدای این کمک هزینه ها 2 میلیارد و 327 میلیون ریال هزینه شده است. وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی قبل از ازدواج برای مددجویان خدابندهای اضافه کرد: این دورههای آموزشی کمیته امداد امام خمینی به صورت گروهی و چهره به چهره برگزار میشود. سرپرست کمیته امداد شهرستان خدابنده با اشاره به اینکه در حال حاضر برخی از خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد به علت وضعیت ضعیف اقتصادی خانوادگی از حضور در اجتماع هراس دارند، اضافه کرد: امدادگران در برگزاری دورههای آموزشی تلاش می کنند، روحیه اعتماد به نفس را مددجویان تقویت کنند. این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه یکی از مهمترین دورههای آموزشی که توسط کمیته امداد برگزار میشود، کارگاههای گروهی و آموزشی قبل از ازدواج است، اضافه کرد: این کارگاهها در راستای ارتقای سطح آگاهی مددجویان در مقوله ازدواج برگزار میشود. خلجی با اشاره به برخی از موضوعات آموزشی کمیته امداد در کارگاههای آموزشی قبل از ازدواج افزود: نحوه همسرداری، نحوه رفتار زوجین در زندگی مشترک از جمله موضوعاتی است که در این کارگاهها به مددجویان آموزش داده میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به مشکات موجود در حوزه درمان استان گفت: حل این مشکلات نیاز به توجه مسئولان وزارت بهداشت دارد.
علیرضا بیگلری بعد از ظهر امروز در آیین افتتاح 151 دستگاه دیالیز در 25 دانشگاه و دانشکده و 51 بیمارستان که به صورت همزمان برگزار شد، با اشاره به شهرت زنجان به شهر شور و شعور حسینی اظهار داشت: خیران زنجانی خدمت در راه خلق را از این مکتب فرا گرفتهاند. وی با اشاره به سابقه طولانی فعالیت انجمن حمایت از بیماران کلیوی در استان زنجان اضافه کرد: خیریههای دیگری هم در این استان فعالیت میکنند که منشاء خیر محسوب میشوند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به دشوار بودن کار در حوزه سلامت تصریح کرد: وزیر دولت وظیفه دشواری را پذیرفته است. این مسئول به مشکلات حوزه سلامت استان زنجان در مناطق محروم اشاره کرد و ابراز داشت: ای کاش مسئولان وزارتخانه وقت بیشتری را برای شناخت این استان در حوزه مشکلات بخش درمان صرف کنند. بیگلری با اشاره به مشکات موجود در حوزه درمان استان گفت: حل این مشکلات نیاز به شناسایی در مرحله نخست و سپس توجه مسئولان وزارتخانه مطبوع دارد. در ادامه جلسه نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه استان زنجان هم در بخش درمان مشکلاتی دارد، ادامه داد: این مشکلات به نوعی منبعث از مشکلات کشوری است. حجتالاسلام محمد موسوی صبر را از خصیصههای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد و گفت: توانمندی همراه با صبر این وزیر را جزو مسئولان محبوب قرار داده به طوری که اگر یک بار دیگر رایگیری شود تعداد آرای وی بیشتر از دوره قبل خواهد بود.
امام جمعه زنجان گفت: مردم زنجان با کمترین میزان شکایت را از جامعه پزشکی داشته و از این قشر راضی هستند.
آیتالله علی خاتمی ظهر امروز در مراسم افتتاح 151 دستگاه دیالیز در 25 دانشگاه و دانشکده و 51 بیمارستان از طریق ویدئو کنفرانس به طور همزمان در سراسر کشور در زنجان اظهار کرد: با توجه به اینکه اکثر شکایات شخصی از اصناف مستقیما به دفتر امام جمعه میرسد کمترین شکایات مربوط پزشکان و پرستاران بوده و این نشان دهنده رضایت مردم از این جامعه خدمتگزار است.
وی با اشاره به تقارن این افتتاحیه با ایام فاطمیه گفت: باید زندگی این بزرگوار را شناخته و شیوه زندگی ایشان را سرمشق خود قرار دهیم و در متن زندگی فردی و اجتماعی پیاده کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با اشاره به روز شهدا در 22 اسفند بیان کرد: بیشتر فرماندهان هشت سال دفاع مقدس در این ایام به شهادت رسیدهاند و باید این روز را نیز گرامی بداریم.
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه ایجرود با حضور سرهنگ حسینی جانشین سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان،حجت الاسلام محمدی مطلق امام جمعه، اکبر پور فرماندار ایجرود و جمعی از مسئولین شهرستانی خانوادههای شهدا و فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج تابعه در حسینیه سرداران شهید سپاه ناحیه ایجرود برگزار شد. فرمانده سابق سپاه ناحیه ایجرود در این مراسم با اشاره به سوابق کاری خود در طی مدت زمانی که مسئولیت فرماندهی ناحیه ایجرود را برعهده داشت با ارائه گزارشی از عملکرد سپاه ناحیه در طول مدت مسئولیت خود از همکاری خوب ادارات و ارگان ها شهرستان ایجرود با سپاه تشکر و قدردانی نمود. در ادامه جانشین سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان گفت: تغییرات فرماندهان نواحی در راستای منویات رهبری مبنی بر جوانگرایی انجام شده و این دومین تغییرات در شهرستانهای زنجان است.
حسینی در قسمتی از سخنان خود به موضوع اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند تلاش و حضور مضاعف مردم و مسئولین در عرصه های اقتصادی، تولید، کارآفرینی است. وی با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب، گفت: مردم نقش مهمی در اجرای اقتصاد مقاومتی دارند. حسینی با بیان اینکه، باید در بحث اقتصاد مقاومتی توجه خود را به استفاده از ظرفیت های داخلی متمرکز کنیم، گفت: تلاش جهادگونه آحاد مردم و مسئولین و مصرف از تولید داخلی، مورد توجه قرار بگیرد.
در پایان طی حکمی سروان پاسدارمجید لطیفی بعنوان فرمانده جدید سپاه ناحیه ایجرود منصوب و از خدمات سرهنگ پاسدار حمداله قاسملو تجلیل شد و از سوی ادارات شهرستان و سپاه ناحیه ایجرود هدایایی به رسم یادبود به فرمانده سابق سپاه ناحیه ایجرود اهدا شد. سروان پاسدارمجید لطیفی پیش از این جانشین سپاه ناحیه ایجرود را بر عهده داشته است.
استان زنجان از دیرباز به لحاظ موقعیت خاص جغرافیایی و داشتن بناهای تاریخی همچون نگینی سربرافراشته، از جایگاه ویژه ای دربخش صنعت گردشگری و جذب سیاح برخوردار بوده است.
این استان با چند هزار سال قدمت و دارا بودن یادگارهایی از تمدن های مهم بشری، تفرجگاه ها، آثار باستانی و مکان های جذاب گردشگری مورد توجه جهانیان به ویژه افراد علاقه مند به سیاحت و گردشگری قرار داشته و دارد.
زنجان از مهمترین مکان های باستانی ایران است که جایگاه و مهد تمدن بشری بوده و شکوه و اقتدارش از دوران های گذشته برای مردم جهان شناخته شده است.
بطور اجمال می توان گفت استان زنجان به علت شرایط خاص جغرافیایی، در روند تاریخ بهترین تمدنهای فرهنگ بشری را شاهد بوده و آثار مکشوفه دوران ماقبل تاریخ، قبل و پس از اسلام، پندارها ، باورها ، آداب و رسوم ، اعتقادات قلبی مردم، وجود چهره ها علمی و فرهنگی در فرهنگ مکتوب منطقه، نشانگر گوشه هایی از غنای فرهنگی این استان است.
وجود آثار ومناظر متنوع تاریخی، هنری، مذهبی، طبیعی وصنایع دستی در این منطقه را می توان از جمله عوامل جذب مسافران داخلی و خارجی دانست، بطوریکه هم اکنون دهها اثر تاریخی ارزشمند، از جمله کاروانسرای سنگی ، مساجد جامع، مجموعه ی بازار ، رختشویخانه، بقعه ی امامزاده ها، عظیم ترین گنبد آجری ، غار طبیعی و تعدادی آب انبار و حمام، آماده ی بازدید عموم علاقه مندان است.
گنبد سلطانیه که سالانه شمار زیادی از گردشگران داخلی و خارجی را به خود جلب می کند و اولین گنبد آجری جهان و یکی از با شکوه ترین بناهای عظیم اسلامی محسوب می شود، در دوران حکومت سلطان محمد خدابنده ظرف مدت 9 سال 704 تا 713 هجری قمری ساخته شده است.
این گنبد که در 42 کیلومتری جنوب شرقی زنجان و درشهر سلطانیه واقع شده، پس از بنای کاتدرال سانتاماریا دلفیوره کلیسای جامع مریم مقدس در فلورانس ایتالیا و مسجد ایاصوفیای استانبول، سومین بنای عظیم تاریخی جهان است.
بر اساس منابع رسمی موجود، این بنای آجری یا خشتی دارای 48/5 متر بلندی و 25/60 متر دهانه قوس، هشت ایوان مرتفع و نزدیک به 50 اطاق و حجره است.
شهرت گنبد سلطانیه در ادوار مختلف به قدری عالمگیر شده بود که مورخین و سیاحان خارجی چون کلاویخو ، پیترو دلاواله سیاح ایتالیایی، شاردن ، دیولافوا و دهها جهانگرد معروف دیگر را به عشق دیدن این بنای عظیم تاریخی به شهر سلطانیه کشانید.
مجموعه تاریخی رختشویخانه زنجان نیز در سال 1347 ه .ق توسط دو برادر به نام مشهدی اکبر معمار و مشهدی اسماعیل بنا ظرف مدت 15 ماه، در قلب بافت تاریخی شهر و درمنطقه پرتراکم مسکونی موسوم به عباسقلی خان ساخته شده است.
این محله، قبل از احداث رختشویخانه به خاطر مملو شدن از هرز آبهای سطحی، به باباجمال چوقوری (گودال باباجمال) معروف بوده است.
متولی رختشویخانه توسط اولین رییس بلدیه وقت شهر زنجان علی اکبرتوفیقی گمارده شده و استفاده از این محل برای شهروندان جهت شستن رخت اغلب رایگان بوده است.
مسجد جامع(سید) زنجان: مجموعه مسجد و مدرسه ی سید توسط عبدالله میرزا دارا ، پسر یازدهم فتحعلی شاه قاجار در هنگام حکمرانی در زنجان و به سال 1242 ه .ق احداث گردیده است. این مجموعه ی تاریخی یکی از بناهای ارزشمندی است که بر اساس طرح مساجد چهار ایوانی ساخته شده است.
غار کتله خور نیز یکی از شگفتی ها و پدیده های طبیعی زیبا و دیدنی استان زنجان است که همه ساله شماری از گردشگران داخلی و خارجی را جلب می کند. این غار که در نوع خود یکی از پدیده های طبیعی بی نظیر جهان به شمار می رود، از شسته شدن و فرسایش آهک و حرکات تکتونیکی زمین ایجاد و در زمان حاضر 11 کیلومتر آن برای بازدید عموم آماده شده است.
کتله خور در 140 کیلومتری جنوب غربی زنجان ودر دل کوهی بنام ساقیزلو واقع شده است و مناظر بسیار دیدنی و قندیل های عظیم و شفاف داخل آن، نظر هر بیننده ای را به خود جلب می کند.
گفته می شود این غار در پاییز سال 1330 شمسی توسط مرحوم اسدالله جمالی کوهنورد زنجانی شناسایی شده ودر خردادماه سال 1331 توسط یک گروه کوهنوردی مورد بازدید قرار گرفته است.
کاروانسرای سنگی زنجان یکی از قدیمی ترین آثار تاریخی شهر زنجان است که درزمان شاه عباس دوم به روایتی حدود 500 سال قبل در منتهی الیه جنوب شرقی، محل استراحت سیاحانی بوده است که به زنجان وارد می شدند.این مکان از سال 1377 به سفره خانه سنتی تبدیل شد.
بازار زنجان نیز که در قلب بافت قدیمی شهر قرار گرفته، از دو قسمت بازار بالا و پایین تشکیل شده است.
احداث بازار درحدود سال 1205 ه .ق در دوران حکومت آقامحمدخان قاجار آغاز و با ساخت کاروانسراها ، گرمابه ها ، مساجد و راسته های جانبی در سال 1213 هجری قمری تکمیل شده است.
مجموعه بازار زنجان باداشتن 56 ورودی و کوچه هماهنگ با شبکه ارتباطی کل شهر مرتبط بوده و با 940 باب مغازه و بیش از 15 هکتار وسعت، در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده است.
گرمابه حاج داداش : این بنا نیز که به سفرخانه ی سنتی تبدیل شده است، در قلب بازار قدیمی زنجان واقع شده است. این بنا حدود 100 سال پیش بعنوان حمام احداث گردیده و هم اکنون با حفظ بافت قبلی و با انجام اندکی تغییر و تزیینات زیبای سنتی، به عنوان سفره خانه برای پذیرایی گردشگران و اهالی شهر مورد استفاده قرار می گیرد.
بقعه ی ملاحسن کاشی: این مقبره ی زیبا در فاصله 2/5 کیلومتری جنوب شهر سلطانیه قرارگرفته است. این بقعه از بیرون دارای پلان هشت ضلعی و در داخل با ترکیب و تلفیق ایوانهای جانبی به مربع تبدیل شده است. ایوان های چهار- گانه درطبقه اول با دهلیز زیبایی به یکدیگر مرتبط است . حاصل این ارتباط گنبد زیبایی است که در سال 973 ه .ق یعنی اواخر دوران شاه طهماسب بنا شده و درمجموع باگنبد (الله الله) مقبره شیخ صفی الدین اردبیلی قابل مقایسه است.
استان زنجان به لحاظ جاذبه های تاریخی ، طبیعی و فرهنگی رتبه ی هشتم را در کشور به خود اختصاص داده ، تاکنون بیش از یک هزار اثر تاریخی در این استان شناسایی شده و قریب به 220 اثر نیز در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
این استان همچنین به لحاظ تعداد آثار تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی، در منطقه شمالغرب کشور مقام نخست را دارد.
مساجد جامع و میرزایی، بقعه امامزاده حضرت سید ابراهیم(ع) زنجان، بقعه ی ملاحسن کاشی، معبد سخره ای داش کسن، مسجد جامع قروه، بقعه شاهزاده زیدالکبیر و قیدارنبی، قبرستان و مسجد جامع قلابر و سجاس، بقعه چلبی اوغلی و پیراحمد زهرنوش، امامزاده های یحیی، یعقوب و اسماعیل، از دیگر آثار ارزشمند تاریخی و باستانی استان زنجان، برای جذب علاقه مندان در ایام مختلف به ویژه تعطیلات نوروز آماده است.
این استان بعنوان یک قطب گردشگری، می تواند در ترویج و ارایه ی فرهنگ غنی اسلامی و بهره گیری از فرهنگ سایر نقاط کشور و جهان نقش آفرین باشد.
زنجان با قدمتی سه هزار ساله ، آثار و بناهای تاریخی ارزشمندی را در خود جای داده است که هریک از آنها در نوع خود منحصر به فرد بوده و دارای ویژگی خاص معماری و ارزشهای فرهنگی و هنری است ، آثاری که تجلی و تبلور جریانات فرهنگی و فکری و زبانی گویا از شرح حال گذشتگان این مرز وبوم می باشد .
استان بیش از یک میلیون نفری زنجان با 22 هزار و 38 کیلومترمربع مساحت، در 320 کیلومتری شمالغرب تهران واقع شده است.
رییس اتحادیه نانوایان شهرستان خدابنده گفت: تعداد واحدهای نانوایی فعال این شهرستان نسبت به جمعیت آن زیاد است.
علی اصغر اسکندری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: واحدهای نانوایی مازاد شهرستان خدابنده به علت تصمیم های مقطعی مسئولان وقت و بدون نظر کارشناسی انجام شده است.
وی یادآورشد: هم اکنون در این شهرستان 233 واحد نانوایی با مجوز، در پخت نان لواش، بربری و سنگک فعال هستند.
اسکندری افزود: از 170 هزار جمعیت شهرستان خدابنده 120 هزار نفر در روستاها ساکن هستند و روستاییان نان بیشتری نیاز دارند.
وی کمبود سهمیه آرد را مهمترین مشکل این واحد ها ذکر و اظهارکرد: روستاییان با توجه به کار و فعالیت نیاز بیشتری به نان دارند.
رییس اتحادیه نانوایان شهرستان خدابنده گفت: از سال 89 تاکنون نرخ دستمزد کارگران، سوخت، سهمیه آرد، استهلاک و سایر موارد تعیین نشده است.
اسکندری افزود: در روز اول نوروز 50 درصد از نانوایی ها و در روز دوم نیز 50 درصد بعدی نان پخت می کنند.
وی خاطرنشان کرد: از روز سوم نوروز نیز همه واحدها مثل روز های عادی شروع به فعالیت خواهند کرد.
اسکندری تاکید کرد: نظارت مشترک این اتحادیه با همکاری، صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و فرمانداری در هر هفته انجام می شود.
وی بیشترین شکایت مردمی از نانوایی ها را کم فروشی بیان کرد.
سوانح رانندگی جاده ای و شهری زنجان در روز /پنجشنبه ، جمعه و بامداد شنبه/ سه کشته و 35مصدوم برجای گذاشت.
مرتضی ترابی، روزشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد براثر وقوع 37 مورد سانحه و تصادف رانندگی درون شهری و جاده ای کشته و مجروح شدند.
وی اظهار کرد: از 37 مورد تصادف جرحی و فوتی رخ داده ، 13 فقره مربوط به درون شهر با 10 مصدوم و 24 مورد نیز جاده ای با سه کشته و 24 مصدوم بود.
ترابی به تصادفات رانندگی رخ داده در شهرستان زنجان اشاره کرد و افزود: روز پنجشنبه براثر واژگونی یک دستگاه پژو در کیلومتر 35 اتوبان زنجان- تبریز، سه نفر مصدوم شدند که توسط عوامل اورژانس زنجان مستقر در پایگاه های ?610 دره لیک ، 607 اسفناج و 608 ایده لو? به بیمارستان آیت الله موسوی زنجان انتقال یافتند.
وی یادآورشد: در کیلومتر 60 جاده قدیم زنجان- میانه، حوالی ساعت 22 شب گذشته، بر اثر برخورد یک دستگاه نیسان با تریلر ، متاسفانه دو نفر کشته و یک نفر نیز مصدوم شد که عوامل اورژانس مستقر در پایگاه های ?608 ایده لو و 609 سلطان آباد? به یاری حادثه دیدگان شتافته و مصدوم را به بیمارستان آیت الله موسوی منتقل کردند.
ترابی افزود: در سه راهی یامچی واقع در جاده قدیم زنجان - میانه نیز برخورد یک دستگاه نیسان وانت با پژو پارس ، سه مصدوم برجای گذاشت که با آمبولانس پایگاه های 607 اسفناج و 610 دره لیک به بیمارستان آیت الله موسوی زنجان انتقال داده شدند.
وی ، افزود: در کیلومتر 55 اتوبان زنجان - میانه نیز براثر برخورد دو دستگاه کامیونت ، یک نفر کشته شده و یک نفر دیگر نیز مصدوم شد که از پایگاه های ?607 اسفناج و 610 دره لیک? به محل اعزام شدند.
ترابی ، خاطرنشان کرد: حوالی ساعت چهار بامداد امروز /شنبه/ نیز در جاده خدابنده - همدان نیز بر اثر واژگونی یک دستگاه خودرو پژو آردی ، چهار نفر مصدوم شدند که از طریق آمبولانس پایگاه های 627 خدابنده ، 630 زرین رود و همچنین یک دستگاه آمبولانس جمعیت هلال احمر زنجان به بیمارستان امیرالمومنین خدابنده انتقال یافتند.
.: Weblog Themes By Pichak :.