معاون فرماندار شهرستان خدابنده گفت: لحظه تحویل سال شهروندان این شهرستان با قرائت 40 یاسین به استقبال بهار خواهند رفت.
راحله میرزایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مراسم لحظات معنوی تحویل سال در جوار حضرت قیدار نبی(ع) در شهر قیدار در قالب طرح آرامش بهاری با قرائت 40 یاسین برگزار خواهد شد.
وی یادآورشد: با توجه به اینکه لحظات پرشور تحویل سال مقارن با ایام سوگواری تنها دختر پیامبر گرامی اسلام (ص) است این برنامه ها رنگ معنوی به خود می گیرد.
میرزایی ابرازکرد: هفت مرکز اقامتی برای اسکان میهمانان نورزوی در این شهرستان مجهز شده است.
وی این مراکز را دو واحد در شهر قیدار، یک مرکز زرین رود، دو واحد در گرماب و دو واحد در سجاس برشمرد.
معاون فرماندار شهرستان خدابنده گفت: یک محور گردشگری در این شهرستان ازمسیر از شهرستان سلطانیه به روستای گردشگری سهرور، از مسجد جامع سجاس به حرم مطهر قیدار نبی(ع)، غار کتله خور به تفرجگاه بالخی بولاغی جهت راهنمایی مسافران و گردشگران تعریف شده است.
میرزایی مکان های تاریخی و دیدنی شهرستان خدابنده را، غار کتله خور، مسجد جامع سجاس، حرم مطهر حضرت قیدارنبی(ع)، تفرجگاه بالخی بولاغی و طبیعت گردشگری روستای سهرورد و روستای زرند را بیان کرد.
وی تاکید کرد: سال جاری برای اولین دفعه سفره هفت سین در غار کتله خور پهن خواهد شد.
میرزایی تعداد مسافران اقامت کننده در این شهرستان را 66 هزار و 900 نفر عنوان کرد.
هر سینه که دوستدار زهراست -آشفته و بی قرار زهراست گنجینه ی هفت آسمان ها - در سینه ی خون نگار زهراست از شرح کرامتش همین بس -عالم همه وامدار زهراست
در دهه فاطمیه، ایام شهادت دخت مکرم نبی اسلام، قرار داریم.بنده از جوار حرم مطهر حضرت قیدار نبی(ع)جد گرامی پیامبر اعظم اسلام ،شهادت جانسوز جگرگوشه وریحانه پیامبر(ص) بی بی دو عالم فاطمه الزهـــــرا(س) را به محضر مقدس امام زمان (عج) وهمه دوستداران ومحبان فاطمه (س) تسلیت عرض مینمایم.
برادر پاسدارجناب آقای ابوالفضل طهماسبی
انتصاب شایسته شما را به عنوان فرماندهی سپاه ناحیه مقاومت شهرستان زنجان که ملهم و منبعث از حسن تعهد، تقوی و تجربه شما بوده است، تبریک می گوئیم و از درگاه پروردگار متعال برای شما که این مسئولیت را پذیرفته اید آرزوی سلامتی، موفقیت و بهروزی داریم.
مهندس یدالله نجفی
به گزارش ناحیه زنجان : مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه زنجان با حضور سردار جهانبخش کرمی ( فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان) ، حجتالاسلام علی متین (مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان)، شهردار زنجان، معاون فرماندار زنجان، مسئولان بسیج دستگاههای اجرایی استان و جمعی از مسئولان استانی انجام شد. در این مراسم سردار جهانبخش کرمی اظهار کرد: رفتار و سیره اخلاقی حضرت زهرا (س) نمونه و الگویی برای همگان است. وی با اشاره به اینکه حضرت زهرا (س) با پاکدامنی فرزندان خود را رشد دادند، بیان کرد: فرزندی که تربیت شده آن بزرگوار است، امام حسین (ع) است، کسی که حتی در آخرین لحظههای عمر با برکت خود نیز از یاد خدا غافل نشد. فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان با اشاره به قیام امام حسین (ع) تصریح کرد: آن بزرگوار برای زنده نگهداشتن اسلام قیام کردند. این مسئول در ادامه با اشاره به سیره زندگی و اخلاقی حضرت زهرا (س) توضیح داد: تک تک فعالیتهای ایشان الگویی برای همگان است و کسی که با الگوبرداری از ائمه زندگی کند، سعادتمند است. سردار کرمی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری پیروزی انقلاب اسلامی در 35 سال گذشته اظهار داشت: سپاه و بسیج یکی از نخستین نهادهایی بودند که به دست امام تاسیس شدند. وی با اشاره به فعالیت بسیج و در صحنه بودن این نیرو در برهههای زمانی مختلف اظهار داشت: خوشبختانه در حال حاضر آرزوی امام در زمینه فعالیت بسیج 20 میلیونی تحقق یافته است. در پایان مراسم از زحمات محمد امیرخانی (فرمانده سابق سپاه ناحیه زنجان) تقدیر و قدردانی شد و نیز از سمت خود تودیع و ابوالفضل طهماسبی به عنوان فرمانده این ناحیه معرفی شد. گفتنی است، طهماسبی پیش از این مسئولیت معاونت فرهنگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان را عهده دار بود.
به گزارش خبرنگار مهر، تاریخ بنای شهر زنجان را با سلطنت اردشیر بابکان دانسته اند و در آن زمان، آن را شهین، یعنی منسوب به شاه می نامیده اند. این نام طی قرون و اعصار به زنگان و سپس به زنجان تبدیل شده است. در قرون چهارم و پنجم هجری قمری، زنجان به علت داشتن چراگاههای وسیع، مورد توجه قبیله های ترک نژاد قرار گرفت و قبیله های گوناگون ترک در زنجان و نواحی مختلف آن، به ویژه در چمن سلطانیه، مسکن گزیدند. درحمله مغول، شهر زنجان و آبادی های اطراف آن آسیب فراوان دید.
سپس ایلخانان مغول به این شهر توجه فراوان نشان دادند، مخصوصاً سلطان محمد خدابنده در توسعه این ناحیه کوشید. این شهر در سده های بعد نیز شاهد حوادث و رویدادهای اجتماعی، سیاسی و مذهبی نظیر شورش علی محمد باب، مبارزات ملوک الطوایفی، نهضت مشروطیت، تاخت و تاز فئودالها، درگیری دموکرات های آذربایجان و .... بوده است.
عمارت ذوالفقاری
عمارت ذوالفقاری در یکی از محلات قدیمی شهر زنجان موسوم به محلة "دالان آلتی"در ضلع شمالی سبزه میدان و مسجد جامع قرار دارد. این بنا ساختمان مسکونی و اداری حکمران زنجان بوده و از مجموعه بناهای اندرونی و بیرونی و بخشهای مختلفی تشکیل یافته بود. از این مجموعه در حال حاضر فقط عمارت بیرونی باقی مانده که به نام "عمارت محمود خان ذوالفقاری"معروف است. بنا به روایاتی این خانه توسط سردار اسعدالدوله (پدر محمود خان) دراواخر حکومت قاجار بنا شده و پس از وی محمودخان در آن اقامت داشته است. درگذشته این بخش از شهر زنجان محله اعیان نشین بوده و مجموعه بناهایی در سبک و الگویی همسان همچون خانه وزیری، خانه خدیوی، عمارت دارایی و... در این محل ساخته شده بود.
جریان توسعه و تعریض خیابان طالقانی دیوار و سردر ورودی بنا بطور کامل تخریب گردید. در سالهای اخیر نیزبا اجرای طرحهای عمران شهری، آسیب زیادی به بنا وارد آمده است. از جمله با احداث خیابان زینبیه و عبور آن از داخل حیاط عمارت، قسمتی از عرصه بنا از بین رفت و بخش عمده دیگر به پارک تبدیل شد.
در سال 1379 میراث فرهنگی استان زنجان تصمیم به حفاظت و مرمت عمارت ذوالفقاری گرفت و در این راستا بنای مذکور در چندین مرحله مرمت و باز سازی گردید. با انتقال مجموعه آثار بدست آمده از معدن نمک چهر آباد در سال1386 موزه موقت مومیاییها در این مکان بوجود آمد و در سال 1388 اولین موزه باستانشناسی استان زنجان در عمارت ذوالفقاری افتتاح شد.
این بنا در تاریخ 25/12/75به شماره 1852 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
مردان نمــکی
پیش از کاوشهای دو فصل 83 و 84 در معدن نمک چهر آباد براساس یافته های سال 72 تصور بر این بود که معدن، محل کشته شدن شاهزاده ساسانی و یا نماینده هیئت حاکمه اقوام سکایی در سده 8 پیش از میلاد بوده است. اما با کاوشهای دو فصل اخیر مشخص گردید که همه مومیاییهای مکشوفه از معدن کارگران و معدن کارانی بودند که در نتیجه ریزش معدن و فرو ریختن دیواره ها و سقف و تونلها کشته و مدفون شده اند. طبق کاوشهای انجام یافته همچنین مشخص شد که معدن از حدود نیمه هزاره اول شناسایی شده است. براساس آزمایشات سالیابی کربن 14 مشخص شد که مرد نمکی 3، 4، 5، مربوط به دوره هخامنشی با قدمت حدود 2300 سال و مرد نمکی 1، 2، مربوط به دوره ساسانی، با قدمت حدود 1500 تا 1700 سال قبل است. بنابراین با توجه به شواهد و مدارک موجود، ریزش تونلهای معدن چهر آباد، دست کم دوبار رخ داده است. نخستین بار در حدود 2300 سال پیش و به هنگام فعالیت معدن کاران بخش بزرگی از تونلهای معدن ریزش و در آن مردان نمکی 3، 4، 5 کشته شده اند و سپس با گذشت چندین قرن سال دوباره حادثه ای دیگر در معدن نمک رخ داده و در نتیجه آن مردان نمکی 1و2 نیز کشته و مدفون شده اند.
در حال حاضر به استثنای مومیایی نمکی شماره 1 که در موزه ملی کشور نگهداشته می شود بقیه اجساد و اشیای بدست آمده از معدن چهرآباد در موزه ذوالفقاری زنجان در شرایط مطلوب، تحت نظارت کارشناسان مربوط نگهداری می شوند.
بنای تاریخی رختشویخانه زنجان
این بنا در مرکز بافت تاریخی شهر و درمحلی معروف به باباجامال چوقوری ( گودال باباجمال ) ساخته شده است و از طریق کوچه فرهنگ به خیابان سعدی زنجان که به فاصله یکصدمتر، و از سمت غربی آن می گذرد راه دارد درحال حاضر، این اثر منحصر به فرد تاریخی به موزه باستان شناسی و مردم شناسی تبدیل شده است و هر روز مورد بازدید مراجعه کنندگان قرار می گیرد. دراین محل، لباس های محلی و سنتی مردم مناطق مختلف ایران، هنرهای دستی و سنتی استان شامل چاروق، ملیله دوزی، معرق، ساخته های چوبی، فرش گلیم، چاقو، نمونه هایی از تولیدات کارگاه های کاشی سنتی، آجر وسفال سلطانیه، اشیای تاریخی و یافته های باستانی و میراث فرهنگی استان به معرض تماشای عموم گذاشته شده است.
حصار شهر زنجان
قلعه زنجان از آثار دوران سلجوقی است که در فتنه مغول قسمت اعظم آن تخریب شد. این حصار در دوره صفوی مجدداً منطبق بر مسیر دیوار قبلی بازسازی شده است. اندازه دور قلعه 4500 متر می باشد. غرض حصار درپی آن، 250 سانتی متر و ارتفاع آن 8 متر بوده است. این حصار با خشت هایی به ابعاد 10×50×50 سانتی متر و ماده گل ساخته شده است. قلعه زنجان از طریق 6 دروازه ورودی با روستاهای حوزه نفوذ زنجان و شهرهای هم جوار آن مرتبط بوده است.
قلعه شمیران :درناحیه طارم علیای زنجان واقع است و قدمت آن به دوره پیش از اسلام برمی گردد.
قلعه سانسیر ( گور قلعه ) :در قسمت طارم علیای زنجان واقع شده و به دوره ساسانی و اسلامی تعلق دارد.
حمام قدیمی قیصریه :این حمام در بازار قیصریه زنجان قرار دارد و در دوره قاجاریه ساخته شده است.
حمام قدیمی حاجی داداش :درشهر زنجان و دربازار میوه فروشها قرار دارد و در دوره قاجاریه ساخته شده است.
پل میر بهاء الدین :این پل برروی رودخانه زنجان رود در دوره قاجاریه ساخته شده است.
بقعه امامزاده سید ابراهیم
بقعه امامزاده سید ابراهیم یکی از بقعه های معتبر شهر زنجان است. علمای دین در شجره نامه آن اختلاف نظر دارند. جمعی ایشان را ” ابراهیم بن موسی بن جعفر (ع) “ دانسته اند و جمعی دیگر , ایشان را ” ابراهیم بن محمد بن عبدالله بن الحسن بن العباس بن علی (ع) “ دانسته اند. بنای امامزاده در سال 1340 شمسی، منطبق بر بنای قدیمی نوسازی گردید. گنبد آن که از نوع تک پوششه است، با واسطه چهار گوشواره بر جرزها استوار شده است و در حد فاصل گوشواره ها و گنبد، هشت نورگیر تعبیه شده است. از بناهای دیگر این مجموعه، مسجد اعظم در ضلع غربی آن است که تجدید بنای آن، مرهون خدمات ارزنده روان شاد ” منصور محاوری “ است
رودخانه قزل اوزن
این رود یکی از مهم ترین رودخانه های ایران و شهرستان زنجان است، از کوههای استان کردستان سرچشمه می گیرد و از راه قشلاقات افشار در حومه خدابنده , وارد محدوده استان زنجان می شود. کناره های این رودخانه یکی از تفرجگاههای مهم استان محسوب می شود. هم جواری این رودخانه با جاده اصلی تهران تبریز، زمینه استفاده تفرجگاهی آن را افزایش داده است و کناره های آن، به طور پراکنده مورد بهره برداری تفریحی قرار می گیرند.
چشمه معدنی وننق زنجان
این چشمه در حدود 21 کیلومتری جاده زنجان ـ میانه و در دهکده وننق واقع شده است و راه آن ازمیان کشتزارها و تپه های متعدد می گذرد. چشمه بر بالای تپه ای که 200 متر ارتفاع دارد، قرار گرفته است. چشمه دو مظهر دارد: مظهر اول حوضچه ای کم عمق با طول دو متر و عرض یک متر و آبدهی 7 لیتر در دقیقه، مظهر دوم یک حوضچه مربع شکل درابعاد 5/2 × 5/2 متر است و عمق آن در حدود یک متر است. آبدهی مظهر دوم حدود 10 لیتر در دقیقه است. بررسی های به عمل آمده از آب دو چشمه نشان می دهد که آب این چشمه، در ردیف آب های معدنی سولفاته کلسیک گرم است.
زنجان رود
این رودخانه که در زنجان به رود چای نیز معروف است، از چمن سلطانیه و کوه های آق داغ سرچشمه می گیرد و پس از گذشتن از بخش حومه زنجان و اراضی چایپاره، همراه رودخانه های محلی کوچک، در نزدیکی رجین به قزل اوزن می پیوندد.
غار خرمنه سر
غار خرمنه سر، در روستای شاه نشین و در بلندای کوه خرمنه سر واقع شده است. در این غار چاه های بسیار و دره های خطرناک و لغزنده ای وجود دارد، بنابراین برای بازدید از آن حتماً باید از وسایل غارنوردی و کوه نوردی استفاده کرد. برای رسیدن به دهانه غار، ابتدا از بستر رودخانه ای که از کوه های شمالی شاه نشین سرچشمه می گیرد و از میان درختان سرسبز زیتون و انجیر باید گذشت و به سوی ارتفاعات شمالی پیش رفت تا در نزدیکی قله کوه خرمنه سر، دهانه مشبک و پنجره مانند وسیع غار را دید.
غار گلجیک
این غار در 35 کیلومتری جنوب غربی شهرستان زنجان، در ارتفاعات مشرف به روستای حاج آرش، از توابع شهرستان زنجان واقع شده است. این غار عظیم که به طور طبیعی از فرسایش سنگ های آهکی موجود در آن به وجود آمده است، با داشتن آب و هوای مناسب، پناهگاه و مسکن انسان های دوران پیش از تاریخ بوده است.
مسجد جامع زنجان
مسجد و مدرسه جامع زنجان معروف به مسجد سید، درقلب بافت تاریخی و قدیمی شهر قرار گرفته است. این مسجد از ضلع غربی با بازار قیصریه, از ضلع شرقی از راه کوچه مسجد سید و از سمت شمال با خیابان شاه و سبزه میدان در ارتباط است. مجموعه مسجد و مدرسه سید توسط عبدالله میرزا دارا، پسر یازدهم فتحعلی شاه قاجار، در هنگام حکمرانی در زنجان و به سال 1242 هجری قمری احداث شده است.
بهرام جلیلخانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: طرح افکار سنجی یا طرح سنجش میزان رضایت مردم از دستگاههای دولتی بهمن ماه امسال در سطح استان زنجان برگزار شد. وی به نتایج و گزارشات حاصل از طرح افکارسنجی اشاره کرد و بیان داشت: 75 درصد از پاسخگویان به سوالات طرح افکارسنجی از نحوه اطلاعرسانی دستگاهها رضایت داشتهاند. مدیرکل توسعه منابع انسانی و تحول اداری استانداری زنجان با بیان اینکه 75 درصد پاسخگویان و مراجعان، به دستگاهها اعتماد دارند، متذکر شد: 78 درصد پاسخگویان از نحوه رفتار کارکنان دستگاهها با ارباب رجوع رضایت دارند. 75 درصد از مردم از فضا و تجهیزات فیزیکی دستگاهها رضایت دارند این مسئول تصریح کرد: همچنین 75 درصد از پاسخگویان و مراجعان از فضا و تجهیزات فیزیکی دستگاههای اجرایی رضایت دارند. جلیل خانی با بیان اینکه مردم شهرستان طارم با 83.5 درصد بیشترین رضایت را از دستگاههای اجرایی داشتند، گفت: مردم شهرستان خدابنده نیز با 73.11 درصد کمترین رضایتمندی را داشتند. وی با اشاره به اینکه مردم شهرستان زنجان 73.45 درصد از عملکرد دستگاههای اجرایی رضایت دارند، ابراز داشت: همچنین 82.03 درصد پاسخگویان به سوالات طرح افکارسنجی شهرستان ایجرود از عملکرد دستگاههای اجرایی این شهرستان رضایت داشتهاند. مدیرکل توسعه منابع انسانی و تحول اداری استانداری زنجان اذعان داشت: 74.3 درصد از پاسخگویان به سوالات طرح افکارسنجی معتقد هستند که سفارش و توصیه در دستگاههای اجرایی استان زنجان وجود دارد. این مسئول با بیان اینکه 47 درصد پاسخگویان معتقد هستند که پرداخت وجه بیش از تعرفههای مقرر در دستگاههای دولتی استان زنجان وجود دارد، یادآور شد: اطلاعرسانی در مورد حقوق مراجعان در تعامل دستگاهها 53 درصد است. 24 درصد از مردم به صورت غیرحضوری از خدمات دستگاهها استفاده میکنند جلیلخانی با اشاره به اینکه تمایل برای استفاده از خدمات مورد نظر ارباب رجوع به صورت غیرحضوری 75 درصد است، تصریح کرد: 24 درصد از پاسخگویان به سوالات طرح افکارسنجی به صورت غیرحضوری از خدمات دستگاههای اجرایی استفاده میکنند. وی در ادامه بیشترین رضایت مردم از رعایت ادب، احترام و نزاکت در برخورد با ارباب رجوع اعلام و اظهار کرد: پاکیزگی و نظافت فضای اداری پس از رعایت ادب و احترام قرار دارد. مدیرکل توسعه منابع انسانی و تحول اداری استانداری زنجان اضافه کرد: مهارت و تخصص کارکنان در ردیف بعدی قرار دارد. این مسئول به رتبهبندی نتایج بر حسب درصد رضایت پاسخگویان به سوالات طرح افکارسنجی اشاره کرد و افزود: کمترین رضایت مردم از اعتماد به رفع مشکلات و یا رسیدگی به شکایات است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده گفت: طرح آرامش بهاری در چهار بقعه متبرکه شهرستان خدابنده برگزار میشود.
حجتالاسلام حسنرضا محمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: امسال برای چهارمین سال متوالی طرح آرامش بهاری در جوار بقاع متبرکه برگزار میشود. وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در زمینه تبدیل بقاع به قطب فرهنگی تصریح کرد: به منظور تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری طرح جامعی با حضور کارشناسان و صاحب نظران فرهنگی تهیه شده است که از جمله آن اجرای برنامههای فرهنگی در جوار بقاع متبرکه است. رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده با بیان اینکه طرح آرامش بهاری یکی از برنامههای فرهنگی اوقاف در راستای تبدیل بقاع به قطب فرهنگی است، تصریح کرد: با توجه به اینکه ایام نوروز ظرفیت عظیمی برای بهرهبرداری از فضا و امکانات بقاع متبرکه برای تبدیل شدن به قطب فرهنگی ایجاد میکند از همین رو طرح آرامش بهاری در این ایام در جوار امامزادگان برپا میشود. این مسئول با بیان اینکه امسال نیز طبق سنوات گذشته طرح آرامش بهاری از 28 اسفند ماه در جوار بقاع متبرکه اجرایی میشود، توضیح داد: با برنامهریزیهای انجام شده طرح آرامش بهاری به صورت ویژه در چهار بقعه متبرکه شهرستان خدابنده اجرا میشود. وی ادامه داد: با توجه به اینکه امسال ایام فاطمیه با ایام نوروز همزمان شده است، از همین رو امسال طرح آرامش بهاری تا 9 فروردین ماه اجرایی خواهد شد و از آن پس طرح سوگواره یاس نبوی در بقاع متبرکه اجرایی میشود. رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده در ادامه با اشاره به برخی از اهداف اجرای طرح آرامش بهاری در امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستان بیان کرد: مردم ایران به امامزادگان ارادت زیادی دارند و هر سال حضور گستردهای در کنار بقاع متبرکه و آستان امامزادگان پیدا میکنند. این مسئول با بیان اینکه نوروز نیز فرصت مناسبی برای ارائه آموزههای دینی و فرهنگی در قالب طرح آرامش بهاری است، اظهار کرد: امسال در قالب طرح آرامش بهاری برنامههای مختلفی در شهرستان اجرایی خواهد شد. حجتالاسلام محمدی با اشاره به توزیع تولیدات فرهنگی در بین گردشگران مذهبی از جمله «ازدواج آسان» تصریح کرد: ارائه خدمات به مسافران، زائران و گردشگران احیای سنتهای اصیل اسلامی همچون عید نوروز، تبلیغ و ترویج فرهنگ دینی و قرآنی و ترویج سنت اصیل وقف از دیگر اهداف اجرای این طرح است. این مسئول همچنین به قرائت دعای تحویل سال نو، تواشیح، سرود، قرائت زیارت آلیاسین، پخش بیانات نوروزی مقام معظم رهبری و سخنرانی نیز در خلال اجرای طرح آرامش بهاری اشاره داشت و گفت: راهاندازی ایستگاههای مشاوره و پاسخگویی به سوالات شرعی، بخش ویژه کودکان و نوجوانان و توزیع کتابچههای آرامش بهاری در بین زائران و برگزاری مسابقهای سراسری از محتوای این کتاب از دیگر برنامههای اجرایی در قالب طرح آرامش بهاری است.
به گزارش خبرنگار مهر، راحله میرزایی شامگاه شنبه در جلسه ستاد هماهنگی اعزام کاروان راهیان نور این شهرستان اظهار داشت: ترویج فرهنگ دفاع مقدس، تقویت روحیه ایثار و رشادت بویژه در میان جوانان و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر است.
وی تصریح کرد:حضور اقشار مختلف مردم در میادین هشت سال دفاع مقدس از برکات اطاعت از ولایت فقیه و دستاورد عظیم انقلاب اسلامی است. شهیدان، ایثارگران، جانبازان و آزادگان سرافراز دین خودشان را نسبت به اسلام و انقلاب اسلامی ادا کردند و امروز نوبت ماست تا فداکاری آنان و پیامشان را به نسل های بعد انتقال بدهیم.
معاون فرماندار خدابنده به نقش تربیتی و سازنده حضور جوانان در یادمان ها و مکان های دفاع مقدس اشاره کرد و افزود:جوانان و نوجوانان ما باید بدانند که چه کسانی و با چه هزینه ای رفتند و از انقلاب و میهن عزیزمان ایران اسلامی دفاع کردند تا از این طریق به رسالت خود در دوران کنونی پی ببرند.
وی سهمیه کاروان راهیان نور شهرستان خدابنده را 750 نفر از اقشار مختلف مردم اعلام کرد و بر لزوم همکاری مضاعف همه ادارات، سازمانهای دولتی و نهادهای انقلاب اسلامی در برگزاری هرچه بهتر این حرکت مقدس فرهنگی و معنوی تأکید کرد.
میرزایی تاکید کرد: برنامه های ارزشی و معنوی راهیان نور همه ساله با همت و همکاری مسؤولان مختلف اجرایی، برنامه ریزی و عملیاتی می شود.
رییس جلسه هماهنگی کاروان راهیان نور خدابنده افزود: همه دستگاهها مسئولیت مشترکی دارند و قطعاً در حد بضاعت و توان خودشان همکاری لازم رابعمل آورده و حداقل امکانات مورد نیاز کاروان راهیان نور را فراهم کنند.
محمدی، با اشاره به مقارن بودن ایام فاطمیه با اعزام کاروان راهیان نور، ضرورت دقت بیشتر در تهیه بسته های فرهنگی کاروان را یادآور شدند.
در این جلسه مسئولان ادارات، شهرداران، بخشداران وروسای دانشگاههای پیام نور و آزاد اسلامی و اتاق اصناف شهرستان نیز به ستاد راهیان نور کمک کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، امام جمعه سجاس شامگاه شنبه در حاشیه افتتاح این مرکز ضمن تشکر از مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) و مسئولان، این اقدام پسندیده را به عنوان ذخیره باقیات و صالحات و قدم برداشتن در این مسیر را کاملاً پسندیده و نیکو دانست.
حجت الاسلام اصلانی ابراز امیدواری کرد افتتاح این مراکز، زمینه و بستری برای حل مشکلات نیازمندان شهرستان را نیز فراهم خواهد کرد.
وی ضمن قدردانی از اهالی شهر سجاس با درخواست از مردم ولایت مدار مبنی بر همکاری در جهت بر طرف کردن آبرومندانه نیازهای مستمندان به سخنان خود خاتمه داد.
مدیرکمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان خدابنده گفت: شهرستان خدابنده با حمایت مردم در سطح استان با 165 درصد پیشرفت نسبت به سال قبل به عنوان رتبه نخست کمک های مردمی شناخته شده که در بین بخش های شهرستان، بخش سجاسرود با 352 درصد رشد نسبت به سال قبل، مقام اول را کسب کرد.
علی خلجی، وجود چنین مرکزی را مقدس و سرمایه عظیم معنوی دانسته و بر نقش کمیته امداد به عنوان بزرگترین نهاد حمایتی کشور در بخش حاکمیت در طول 35 سال خدمات تاکید کرد.
وی، به اهداف ایجاد مرکز خیریه اشاره کرد و افزود: شناسایی نیازمندان همان منطقه و ارائه خدمات به آنها در کنار شناسایی خیرین و نیکوکاران بخش و جذب کمک های مردمی و ارائه خدمات هدفمند به نیازمندان از کارکردهای مراکز نیکوکاری است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) خدابنده، با اشاره به ارائه تسهیلاتی در حد مقدور برای حمایت از این مراکز با هدف ترویج امر نیکوکاری، افزود: مراکز نیکوکاری به صورت هیئت امنایی اداره می شود و اعضای این هیئت توسط خود مردم انتخاب می شوند.
.: Weblog Themes By Pichak :.