به گزارش خبرنگار مهر، بهمن اسکندری ظهر دوشنبه در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد زنجان با بیان اینکه مساحت اراضی ملی زنجان یک میلیون و 234 هزار و 613 هکتار، معادل 56 درصد از سطح این استان است افزود: یک میلیون و 137 هزار و 60 هکتار معادل 51 درصد از اراضی استان را مرتع و 97 هزار و 533 هکتار را هم جنگل در استان زنجان است.
وی ارزش های زیست محیطی منابع طبیعی را یادآور شد و افزود: تنظیم عملکرد اتمسفر، تنظیم عملکرد هیدروسفر، تنظیم عملکرد بیوسفرد از مهم ترین ارزش های زیست محیطی است.
مدیر کل منابع طبیعی استان زنجان افزود: تعداد هشت پارک جنگلی در سطح استان زنجان ایجاد شده است که پارک جنگلی گلستان(جاده تبریز)، پارک جنگلی ارم و جنگل کاری حاشیه اتوبان از جمله این پارک ها می باشد.
اسکندری با اشاره به توزیع نهال طی سالهای اخیر، تاکید کرد: در 10 سال اخیر 7 میلیون اصله نهال توزیع شده است و استان زنجان با دارا بودن پتانسیل قوی تولید نهال سالانه تا 700 هزار اصله میتواند در این زمینه فعالیت خوبی داشته باشد.
وی تاکید کرد: سه پروژه آبخیز شهری درگاوازنگ، سلمانلو و قیدار انجام شده و 40 کیلومتر از رودخانه های استان نیز ساماندهی شده است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان زنجان گفت: سالانه 183 تن علوفه در عرصه های منابع طبیعی با ارزشی معادل 845 میلیارد ریال تولید می شود.
صنعت گردشگری استان زنجان یکی از بخشهای مهم برای درآمدزایی است اما از این ظرفیت تاکنون بهره خوبی گرفته نشده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، صنعت گردشگری استان زنجان همچون کودکی است که تازه پا به عرصه رشد گذاشته و امروز وارد مراحل ابتدایی خود شده است. امروز مسئولان استان زنجان برای جذب گردشگر بیشتر دست به آزمون و خطای برنامههایی میزنند تا شاید درصدی از گردشگران ورودی به استان افزایش یابد. این در حالی است که استان با توجه به هر دوره و بر اساس فرهنگ آن دوره از نظر هنری، معماری و فرهنگی و تاریخی قابل تحقیق و با ارزش بسیار است، چرا که ارزش تاریخی، فرهنگی و مذهبی بناهای استوار در استان زنجان از اهمیت بالایی برخوردار بوده و بیانگر این واقعیت است. تعدادی از بناهای تاریخی موجود در استان به قلب تپنده زنجان تبدیل شده و شاید استان با نام این بناها شناخته میشود. وجود آثار تاریخی چون قلعه بهستان، آتشکده طارم، قلعه قشلاقی و بناهای اسلامی همچون معبد داش کسن، گنبد عظیم و بینظیر سلطانیه و مقبرهها و مساجد اولیه سجاس و گلابر خود نشاندهنده تاریخ و فرهنگ گسترده استان زنجان است. امروزه آثار تاریخی علاوه بر ارزش تاریخی، خود به عنوان جاذبه گردشگری نیز مطرح بوده و بهانهای برای حضور گسترده گردشگران و جهانگردان شده است. استان زنجان نیز از این نعمتهای طبیعی و تاریخی و فرهنگی بیبهره نمانده است، شاید کمی برنامهریزیهای اصولی و سرمایهگذاریهای به جا ما را در ردیف استانهای گردشگر پذیر قرار میداد. متاسفانه استان زنجان با وجود گنبد عظیم سلطانیه که خود دنیایی از فرهنگ و تاریخ را نهفته دارد، نتوانسته است در زمینه گردشگری موفق عمل کند. البته عدم موفقیت این استان در جذب گردشگر فقط به یک دوره خاص مربوط نمیشود و سالهاست که موضوع گردشگری در استان مغفول و یا شاید ناشناخته و شاید نیز بیاهمیت واقع شده است.
گردشگری عاملی درآمدزا اما مغفول در زنجان
گردشگری، صنعتی است که امروز به عنوان یک عامل درآمدزا در هر منطقهای مطرح بوده و سبب رونق اقتصادی مردمان و اهالی آن مناطق نیز میشود، اما متاسفانه در استان زنجان گویی نه مسئولان برنامهریزی خوبی برای رونق این مقوله داشتهاند و نه اهالی استان علاقهای به این امر نشان دادهاند؟! در حال حاضر مسئولان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان تمهیداتی برای معرفی بیشتر و تلاش برای جذب گردشگران در سطح وسیع دارند. عدم زمینهسازی گردشگری بهتر بود این مسئله از سالهای گذشته در استان زنجان زمینهسازی میشد تا قبل از هر چیزی مردم استان با مزایای گردشگری آشنایی بیشتری پیدا میکردند. امروز مجمع امور صنفی استان زنجان دم از اطلاعیههایی میزند که از واحدهای صنفی درخواست فعال بودن در ایام عید را داشتهاند، اینجا این سوال پیش میآید که اگر گردشگری در استان به خوبی تعریف و گامهایی نیز برای رونق آن برداشته میشد و همین واحدهای صنفی که با تعطیلی خود بازار تاریخی شهر زنجان را به نقطه ساکتی تبدیل میکنند، این رونق بازار و اقتصاد را به خوبی حس میکردند، نیازی به صدور اطلاعیه داشت!؟ این موضوع بر همگان روشن و مبرهن است که جایگاه استان زنجان از نظر گردشگری با وجود جاذبههای بزرگ و با ارزشی چون غار کتله خور، گنبد سلطانیه و قلعه بهستان و جاذبههای طبیعی و تاریخی شهرستان طارم به عنوان هندوستان ایران نسبت به بسیاری از استانها پایین است. سرمایهگذاریها در بخش گردشگری به ویژه سرمایهگذاری برای ایجاد مراکز تفریحی خود عامل بزرگی در جذب گردشگر برای یک نقطه محسوب میشود. نبود مناطق و مراکز تفریحی از جمله استخرهای بزرگ سرپوشیده با تجهیزات و امکاناتی که سبب جذب گردشگر شود، نبود شهربازی مجهز و هزاران امکانات دیگر بیش از هر چیزی بر پایین بودن گردشگری در زنجان تاثیر میگذارد. استفاده از تجربیات سایر استانها در زمینه گردشگری استفاده از تجربیات سایر استانها در زمینه صنعت گردشگری کمک بیشتری به استان زنجان در رونق این صنعت خواهد کرد. البته جذب سرمایهگذار نیز گام بزرگی است که امیدواریم در این زمینه نیز مسئولان موفق عمل کنند. امیدواریم روزی برسد که صنعت گردشگری در استان زنجان با توجه به ظرفیتها و قابلیتهای موجود در آن رشد کند و استان نیز به یکی از نقاط مطرح کشور و جهان در این راستا برسد. علاوه بر موضوع گردشگری که امروز جای تامل زیادی دارد، عدم وجود امکانات مناسب تفریحی در استان زنجان خود عاملی برای نارضایتی مردم تبدیل شده است. برخی از شهروندان از نبود امکانات گلایه داشته و همواره درخواست دارند که مسئولان به این خواستههای مردم نیز اهمیت دهند. مدیر کل میراث فرهنگی استان زنجان از برنامههای مختلفی در حوزه گردشگری خبر داد و اظهار داشت: معرفی مهمترین جاذبههای استان از جمله غار کتله خور و گنبد سلطانیه از جمله برنامههای این اداره کل در زمینه گردشگری به شمار میرود. یحیی رحمتی همچنین به طراحی محور تاریخی و گردشگری در سطح شهر زنجان نیز اشاره کرد و گفت: این محور از کارخانه کبریت آغاز خواهد شد.
زنجان بواسطه قرارگرفتن درمسیرترانزیتی وحلقه واسط استانهای مختلف جنوب،شرق ومرکزی به استانهای شمالی وشمالغربی همواره محل رفت وآمد وگذر هزاران مسافر وگردشگرداخلی وخارجی است.
این استان زیبا وکوهستانی بابیش ازیک هزاروهفتصداثرتاریخی که 716 اثرثبت شده ملی ویک اثرثبت شده جهانی است آماده پذیرایی ازمهمانان نوروزی است.
رحمتی ، مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری وصنایع دستی استان می گوید: یک هزارو245 تخت اقامتی درهتل مهمانپذیروهتل آپارتمانهابا10 هزارو500 تخت منزل استیجاری ،کمپها ومدارس برای حضورمیهمانان درنظرگرفته شده است.
35 بقعه متبرکه هم بااجرای طرح آرامش بهاری ازمیهمانان نوروزی استقبال خواهندکرد
حدود 120 پایگاه ناجا، هلال احمر، راهنمای نوروزی ، امداد نجاتو جاده ای -به همراه 78 تیم پلیس راه درجادهها، اکیپ راهدار اماده می شوند تا به مسافران نوروزی خدمات ارائه دهند .
همه مراکز تاریخی ودیدنی استان هم آماده پذیرایی ازمسافران است.
سلطانیه ، نخستین گنبد خشتی دنیا وسومین گنبدمرتفع بعد از گنبدهای سانتاماریا دلفیوره و ایاصوفیه بامعماری ایرانی – اسلامی بی نظیرازمهمترین آثاری است که می تواندبرای هرگردشگرومیهمان نوروزی لحظات خوبی رارقم زند.
این گنبد که درقرن هفتم هجری وبه دستورالجایتو،سلطان محمدخدابنده دردشت سلطانیه ساخته شد اکنون پس از700 سال همچنان باپرجاست وبه عنوان تنها اثرتاریخی زنجان به ثبت جهانی رسیده است.
ارگ سلطانیه درمحوطه ای 12 هکتاری قرارگرفته وشامل قلعه، برج ، باروهای 16گانه ، دروازه های شمال وجنوبی ،دارلقرآن ،مسجدوچندین میدان وسراچه بوده که ایلخانان آن رابه عنوان پایتخت خودبناکرده بودند.
گنبد سلطانیه پایتخت ایلخانیان مغول بوده است ، اثری شاخص که بعد از گنبدهای سانتا ماریا دلفیوره و ایاصوفیه سومین گنبد بزرگ دنیاست.
گنبد نیلگون سلطانیه قدیمیترین گنبد دوپوش کشوراست که 52ونیم مترارتفاع داشته ودرمدت 30 سال ساخته شده است
این گنبدتعطیلات نوروز 92 بابیش از43هزاربازدید کننده بیشترین تعدادبازدیدهای اثارتاریخی وگردشگری زنجان رابه خوداختصاص داد
دومین اثرکه پس ازسلطانیه موردتوجه گردشگران ومسافران است غارکتله خوراست غاری که زیباترین غارآهکی دنیا لقب گرفته است
این غاردرشهر گرماب شهرستان خدابنده قرار دارد ، غاری خشکی - آبی وباعمر120 میلیون ساله
کتله خوردارای 7 طبقه است که تاکنون 3 طبقه ازآن با ویژگیهای شگفت آنگیزوزیبایی های چشم نواز شناسایی وبازدیدازآن انجام می شود
شیرهای سنگی ، سفره عقد، ستونهای بلورین چندین متری وقندیلهای باعمرمیلیونی اززیبایی های اعجاب انگیز غارکتله خورزنجان است
راه رفتن دراین غار به دلیل سهل الوصول بودن موجب شده به آن کتله گویند
اما دیدن عجایب ازجمله کشفیات تاریخی وباستانی هم خالی ازلطف نیست
مردان نمکی وموزه ای که برای نگه داری آنها درمرکز شهرزنجان ایجادشده می تواندبرای صدها هزارنفرجذابیت ویژه داشته باشدپارسال درایام نوروز 23هزارنفربرای دیدن این مردان خفته درنمک وچگونگی ماندگاری آنها پس ازهزاران سال ازاین موزه بازدیدکردند
موزه مردان نمکی که درعمارت ذوالفقاری زنجان نگه داری می شود ازمعدن چهرآباد زنجان کشف شده اندواولین مرد نمکی هم درسال 1372 توسط کارگران معدن نمک چهرآبادشناسایی شد
براساس کاوش های انجام شده مشخص شد که معدن از حدود اواخر عصر آهن شناسایی ومورد استفاده قرارمی گرفته است
ریزش تونلهای معدن چهر آباد موجب مدفون شدن چندین کارگر معدن شده است، دست کم دوبار و با فاصله زمانی حدود 500 ساله این ریزشها اتفاق افتاده است مردان نمکی شماره یک تا6 که دراین ریزشها مدفون شدند اکنون پس ازنزدیک 3هزارسال پیش موزه رابه معدن ترجیع داده اند.
موزه رختشویخانه هم که در مرکز شهر زنجان احداث شده نوعی لباس شویی تاریخی بوده است .
مکانی که درگذشته باتدبیرخاصی بناشده واینک باتوسعه شهرواختراع ابزارهای جدید لباسشویی کاربری موزه مردم شناسی پیداکرده است.
هدف از ساخت این رختشویخانه تامین امنیت وآسایش زنان دریک مکان سرپوشیده و مرکزی برای تجمع بانوان به دور از سرما برای انجام کارهای منزل بوده است.
هم اکنون این مکان به موزه مردم شناسایی تبدیل شده و سالانه پذیرای چندین هزار علاقه مند است که برای تماشای اشیاء ورسوم به نمایش گذاشته شده قدم به این موزه می گذارند
امسال 15 روستای گردشگری استان هم قرار است در ایام نوروز شاهد هنر نمایی هنرمندانی باشندکه رسم نوروز گولی راازسنتهای خوب زنجانی هاست رااجراکرده و موجب ماندگاری آن دربین مردم شوند
درسنت نوروزگولی اهالی روستابه دنبال نوروز گلی که به ندرت درکوه ودشت روییده می شود رفته وبایافتن آن درروستا حضور یافته وآمدن بهاررا نوید می دهند
به گزارش خبرنگار مهر، بهرام جلیل خانی ظهر سه شنبه در جلسه کار گروه پژوهش ، فناوری و تحول اداری ، به طرح تکریم ارباب رجوع در دستگاههای اجرایی اشاره کردوافزود: هدف از اجرای این طرح شناسایی مشکلات و اصلاح و رفع مشکلات و ارائه خدمات بهتر به مردم و افزایش رضایتمندی مردم از نظام اداری است.
وی اظهار داشت: با توجه به سنجش میدانی که از 7 هزار نفر از مراجعه کنندگان به دستگاههای اجرایی برای ارائه خدمت به عمل آمده 73 درصد از مراجعه کنندگان مرد و 30 درصد زن بودند.
مدیر کل دفتر منابع و تحول اداری استانداری زنجان گفت: بیشتر مراجعه کنندگان سنین بین 25 تا 35 سال هستند و 23 درصد از مراجعه کنندگان مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر از لیسانس دارند.
جلیل خانی تاکید کرد: رضایت با 73 مربوط به خدابنده است.
وی در ادامه گفت: در استان زنجان خدمات ارائه شده از بیمه دانا با 83 درصد بیشترین رضایت و از پلیس +10 با 69 درصد کمترین رضایت را دارند.
مدیر کل دفتر منابع و تحول اداری استانداری زنجان یادآور شد: مردم 75 درصد به ارائه خدمات غیر حضوری رضایت دارند و بیشتر می خواهند خدمات خود را به صورت غیر حضوری دریافت کنند.
جلیل خانی افزود: طبق نظر سنجی به عمل آمده مردم نسبت به تکریم و ادب و رعایت احترام کارکنان نسبت به مردم بیشترین رضایت را داشتند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده از وجود 10 هزار رقبه در قیدار نبی (ع) خبر داد.
حجتالاسلام حسن رضا محمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: قیدار نبی (ع) بزرگترین موقوفه شهرستان خدابنده است. وی با اشاره به اینکه قیدار نبی (ع) یکی از جاذبههای گردشگری مذهبی استان زنجان محسوب میشود، تصریح کرد: سالانه تعداد بسیاری از مشتاقان پیامبران الهی از این بقعه بازدید میکنند. رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده با بیان اینکه اوقاف در راستای تعمیر و بازسازی این بقعه اقدامات مختلفی را انجام میدهد، اذعان داشت: توسعه حرم قیدار نبی (ع) از چند سال گذشته آغاز شده است. این مسئول با اشاره به اینکه چند مورد از ساختمانهای اطراف بقعه قیدار نبی (ع) خریداری شده است، اضافه کرد: اقدامات لازم در زمینه تخریب این ساختمانها انجام شده است. محمدی همچنین به تعمیر و نصب ضریح بقعه آن اشاره داشت و اذعان کرد: در حال حاضر پیشرفت این بقعه 95 درصد است. وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر 10 هزار و 643 رقبه در شهرستان خدابنده وجود دارد. رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده در ادامه با اشاره به اجرای طرح آرامش بهاری در این بقعه اظهار داشت: طرح آرامش بهاری هر سال از 27 اسفند ماه تا 17 فروردین ماه سال آینده اجرایی میشود. محمدی تصریح کرد: این برنامه به صورت شهرستانی در جوار قیدار نبی (ع) با حضور جمعی از مسئولان برگزار خواهد شد. وی با اشاره به اینکه طرح آرامش بهاری در راستای خدمترسانی مطلوب و ایجاد رضایت و علاقمندی در میان مردم و جوانان به آستان مقدس امامزادگان اجرا میشود، اذعان داشت: استفاده از ظرفیت تعطیلات نوروزی و برنامهریزی برای تبدیل کردن بقاع به قطبهای فرهنگی، تقویت باورهای دینی و ارتقای سطح فرهنگی مردم و زائران نوروزی نیز از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با اعلام اینکه در حال حاضر بیش از 2 هزار و 400 موقوفه در استان زنجان وجود دارد گفت: از این موقوفات 950 فقره موقوفه منفعتی است.
حجت الاسلام علی باقری، با اشاره به وجود 318 موقوفه درآمددار در استان زنجان گفت: با بررسی انجام شده بیشترین موقوفات در مرکز استان یعنی شهرستان زنجان متمرکز هستند، ولی از نظر میزان و ارزش بیشترین موقوفات در شهرستان خدابنده متمرکز شده است.
وی با بیان اینکه یکی از بزرگترین موقوفات شهرستان خدابنده قیدار نبی (ع) اضافه کرد: بیشترین درآمد موقوفات شهرستان خدابنده از این محل تامین میشود.
مدیر کل اوقاف استان زنجان، با اشاره به برنامههای اداره کل اوقاف در راستای افزایش و توسعه موقوفات گفت: ترویج فرهنگ وقف در جامعه از طریق اطلاعرسانی لازم، احیای برخی از موقوفات و همچنین افزایش بهرهوری اقتصادی موقوفات از جمله اقداماتی است که در این راستا انجام شده است.
حجت الاسلام باقری با بیان اینکه اطلاعرسانی نقش بسزایی در ترویج فرهنگ وقف دارد افزود: با اطلاعرسانی صورت گرفته فقط طی هفته وقف 20 مورد موقوفه در استان به ثبت رسیده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، سید موسی متوسلین افزود : کارت هوشمند ملی ابتدا برای کارت اولی ها ( کسانی که 15 ساله می شوند)، افرادی که مشخصات سجلی آنان به هر دلیل اعم از نام ، نام خانوادگی ، تاریخ تولد تغییر کرده باشد و همچنین افرادی که کارت ملی خود را مفقود کرده اند صادر می شود.
وی تصریح کرد : هم اکنون ثبت نام افراد مشمول دریافت کارت هوشمند ملی در ادارات ثبت احوال استان ، پست مرکزی (شهر زنجان) انجام می شود.
مدیر کل ثبت احوال استان زنجان، با بیان اینکه کارت های ملی در دست مردم تا پایان سال 1394 تمدید اعتبار شده افزود : در سال آینده فراخوان عمومی برای تعویض کارت های ملی نخواهیم داشت.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان از وجود هشت پایگاه ثابت هلال احمر استان زنجان خبر داد و گفت: برای پوشش محورهای استان 6 پایگاه موقت هم در ایام نوروز ایجاد میشود.
علی طاهری ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز طرح نوروزی هلال احمر اظهار داشت: این طرح از 26 اسفند آغاز و تا 16 فروردین ماه سال 93 ادامه مییابد. وی از وجود هشت پایگاه ثابت هلال احمر استان زنجان خبر داد و اضافه کرد: برای پوشش محورهای استان 6 پایگاه موقت هم در ایام نوروز ایجاد میشود. مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان از استقرار پنج امدادگر، خودروی نجاتگر و آمبولانس در پایگاههای ثابت هلال احمر خبر داد و تصریح کرد: در پایگاههای ثابت سه امدادگر و آمبولانس مستقر میشود. این مسئول تعداد نیروهای مستقر در پایگاههای امداد و نجات را یک هزار و 220 نفر روز اعلام کرد و گفت: هلال احمر از همه امکانات خود در ایام نوروز برای ارائه خدمات استفاده میکند. طاهری به برنامهریزی انجام شده برای استقرار بالگرد در پایگاههای ثابت هلال احمر استان زنجان اشاره و بیان کرد: سعی میشود این بالگرد به صورت نوبتی در همه پایگاههای ثابت مستقر میشود. وی محل استقرار ستاد تسهیلات نوروزی استان زنجان را پایگاه امداد و نجات واقع در خیابان سوم شعبان اعلام کرد و افزود: این ستاد به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی است. مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با اشاره به اجرای طرح ملی ایمنی و سلامت مسافران در ایام نوروز ابراز داشت: شعار سال جاری «بیگدار به جاده نزنیم» انتخاب شده است. این مسئول به استقرار اکیپهای راهنمایی نوروزی در جادههای استان زنجان اشاره و مطرح کرد: خیمههای نوروزی هم در محورهای ورودی شهرستانهای زنجان، قیدار، ماهنشان و زرین آباد مستقر میشوند. طاهری با بیان اینکه هلال احمر برای حفظ آمادگی نیروهای خود اقدام به برگزاری مانور میکند، افزود: طی سال جاری این مانور برای 240 نفر از اعضا برگزار شده است. وی با بیان اینکه هر تجهیزاتی که وارد کشور شود برای هلال احمر استان زنجان هم ارسال میشود، خاطرنشان کرد: هلال احمر تجهیزات مورد نیاز را در پایگاههای ثابت ذخیره کرده و در مواقع لزوم در اختیار نیازمندان قرار میدهد. مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان در پاسخ به سئوالی در مورد وضعیت پایگاه امداد و نجات با اشاره به طراحی انجام شده برای این پایگاه مطرح کرد: در این پایگاه چهار سوله طراحی و عملیاتی شده است. این مسئول با اشاره به کمبودهای اعتباری برای تکمیل پایگاه امداد و نجات تاکید کرد: تکمیل این پایگاه نیاز به اعتبارات ملی دارد. طاهری با اشاره به ورودی و خروجی امدادگران به جمعیت هلال احمر اضافه کرد: دورههای بازآموزی هلال احمر برای پوشش اعضای جدید برگزار میشود، ضمن اینکه برای اعضای قدیمی هم یک دوره یادآوری محسوب میشود. وی به گران بودن هزینه تامین تجهیزات مورد نیاز در هلال احمر اشاره و تاکید کرد: هر دستگاه خودروی آرگو حدود 200 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد. مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان به ساماندهی نیروهای ستادی هلال احمر اشاره کرد و افزود: کارکنان هلال احمر در قالب سه فرماندهی کد بندی شدهاند تا در مواقع مورد نیاز وارد عمل شوند. طاهری با اشاره به وجود پروژههای در دست اجرای هلال احمر استان زنجان عنوان کرد: پروژه پایگاه امداد و نجات جادهای ابهر- خدابنده و پایگاه امداد و نجات سرخه به دیزج از جمله این پروژهها است. وی درصد پیشرفت پروژههای ابهر- خدابنده و سرخه – دیزج را به ترتیب 35 و 10 درصد اعلام کرد. مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان به برنامهریزی انجام شده برای پیشبرد احداث پایگاههای امداد و نجات اشاره و تاکید کرد: بر اساس این طرح اگر خیران اقدام به تامین 50 درصد از اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پایگاهها بکنند سازمان خود از اعتبارات داخلی اقدام به تخصیص 50 درصد باقیمانده کرده و پروژه را تکمیل میکند.
معاون توسعه مدیریت ومنابع انسانی استاندار زنجان گفت: دستگاههای اجرایی می توانند یک تا سه درصد از بودجه خود را به اجرای طرح های پژوهشی اختصاص دهند.
به گزاش ایرنا، عادل علیپور روز سه شنبه در کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری با تاکید بر اولویت بندی طرح های پژوهشی در دستگاههای اجرایی استان زنجان یادآورشد: با توجه به تخصیص منابع محدود پژوهشی باید طرح های مهمی که مشکلات این استان را رفع می نمایند و مکمل یکدیگر هستند در اولویت قرار گیرند.
وی افزود: برخی از دستگاههای اجرایی، پست کارشناسی و پژوهشی دارند و اعتبارات پژوهشی دریافت می نمایند ولی آن دسته از دستگاهها که این امکان را ندارند می توانند با همکاری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و پارک های فناوری نسبت به اجرای پژوهش های مورد نیاز خود عقد قرارداد نمایند.
علیپور بر لزوم تدوین بانک اطلاعاتی طرح های پژوهشی انجام شده در استان زنجان تاکید کرد و گفت: با تهیه این بانک اطلاعاتی، از هزینه مجدد اعتبارات برای پژوهش در موضوعات مشابه دستگاههای اجرایی جلوگیری خواهد شد و دستگاهها می توانند از نتایج پژوهش های یکدیگر بهره مند شوند.
مدیرکل منابع انسانی استانداری زنجان نیز گزارشی از اجرای طرح افکارسنجی در 48 دستگاه اجرایی با 337 واحد اجرایی که دارای مراجعین بسیاری هستند ارائه کرد و گفت: در این طرح رضایتمندی هفت هزار و 239 نفر از مراجعین به دستگاههای اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.
بهرام جلیل خانی افزود: در نهایت 19/76 درصد از آنان، که اغلب بین رده سنی 25 تا 35 سال بودند، رضایتمندی خود را از عملکرد دستگاهها اعلام کردند.
وی سنجش میزان رضایت مردم از عملکرد و خدمات دستگاههای دولتی و برخی از بخش های غیردولتی استان را از مهمترین اهداف اجرای طرح افکارسنجی برشمرد.
به گفته جلیل خانی بیمه دانا، اداره کل پست و سازمان بازنشستگی استان زنجان از میان دستگاههای دولتی و دفاتر پیشخوان از بین بخش های غیردولتی، بیشترین امتیاز در میزان رضایت مردمی را کسب کردند.
مدیرکل منابع انسانی استانداری زنجان به اجرای طرح افکار سنجی در شهرستانهای استان زنجان نیز اشاره کرد و گفت: در مجموع، دستگاههای اجرایی شهرستان طارم بیشترین و دستگاههای شهرستان خدابنده کمترین امتیاز درمیزان رضایت مراجعین ازدستگاههای اجرایی راکسب نموده اند
شعارهای سال برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی بیان میشود
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خدابنده با اشاره به اینکه باید شعارهای سال به عمل تبدیل شود? گفت: شعارهای سال برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی توسط مقام معظم رهبری بیان میشود.
حجتالاسلام نجمالدین فتحی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان اظهار کرد: مقام معظم رهبری دیدگاه کلانی به کشور دارند و هر ساله با توجه به نیاز کشور در حوزههای مختلف شعارهایی را بر این مبنا بیان میکنند.
وی با بیان اینکه همیشه این شعارها شرایط بسیار مفید و موثری را برای کشورمان گذاشته است? افزود: بعد از آن که مقام معظم رهبری پیامهای سال را بیان میکنند همه آحاد جامعه به آن توجه دارند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خدابنده با اشاره به اینکه همه این شعارها در راستای پیشبرد انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: اگر مسئولان در راستای حماسه اقتصادی به خوبی عمل کنند مشکلات موجود قابل حل است.
وی با بیان اینکه مردم صداقت مسئولان را میطلبند، گفت: مردم درستی و صداقت در کار مسئولان را میخواهند و اگر ببینند مسئولان با صداقت پیگیر این شعارها هستند با جان و دل برای پیشرفت کشورمان حرکت و تلاش میکنند و مطمئن باشند که مردم یک گام جلوتر خواهند بود.
فتحی با بیان اینکه مردم و مسئولان هر کدام در جای خود در تحقق شعارهای سال دخالت دارند، بیان کرد: ریشه و پایه نخست در تحقق شعار سال مردم هستند.
وی با اشاره به اینکه اگر مسئولان خود حرکت کنند و برنامهای خوبی داشته باشند با هبستگی کامل با مردم در تحقق شعارهای سال گامهای خوبی برداشته میشود، خاطر نشان کرد: با همبستگی کامل در همه صحنهها مشکلات اقتصادی موجود قابل حل است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خدابنده با اشاره به اینکه در شعار امسال حماسه سیاسی تحقق پیدا کرده است، اظهار کرد: مردم امسال به گونهای حماسه سیاسی را تحقق بخشیدند که بیگانگان خود بر حضور پرشور مردم اقرار کردند.
وی تصریح کرد: برخی از مواضع شعارهای سال خوب عمل شده است و بیشتر مواضع آن تحقق پیدا نکرده است.
فتحی با اشاره به اینکه در حوزه انرژی و کشاورزی خوب عمل شده است، افزود: در حوزه صنعت آن گونه که باید تحقق پیدا میکرد عمل نشده اما برخی از کارهای زیر بنایی انجام شده است که باید مسئولان به این محور بیشتر توجه داشته باشند.
وی به اقتصاد مقاومتی در جامعه اشاره کرد و گفت: تک تک افراد جامعه در تحقق اقتصاد مقاومتی وظیفه دارند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خدابنده با اشاره به اینکه برخی از افراد معنای واقعی اقتصاد مقاومتی را درک نکردهاند، تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی به معنی آن نیست که از مادیات در زندگی هیچ استفادهای نداشته باشیم اقتصاد مقاومتی به معنای استفاده از مادیات در زندگی به روش صحیح و مطلوب است.
وی با اشاره به اینکه ما در حوزه اقتصادی باید به اقتصاد مقاومتی توجه داشته باشیم، بیان کرد: باید اقتصاد مقاومتی از حالت شعاری به عمل تبدیل شود.
.: Weblog Themes By Pichak :.