مشهود شریفی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: طی بهمن ماه سالجاری 138 فقره پرونده تخلف توسط مجمع امور صنفی استان زنجان تشکیل شده است. وی با اشاره به اینکه ارزش پروندههای تشکیل شده طی بهمن ماه از تخلفات واحدهای صنفی عمده و خردهفروش شهرستان زنجان بیش از 560 میلیون ریال برآورد شده است، تصریح کرد: مجموع ارزش ریالی پروندههای تشکیل شده در شهرستان خدابنده 73 میلیون و 402 هزار ریال اعلام شده است. معاون نظارت و بازرسی مجمع امور صنفی استان زنجان با بیان اینکه ارزش پروندههای تشکیل شده طی بهمن ماه سالجاری در شهرستان خرمدره 13 میلیون ریال برآورد شده است، ادامه داد: ارزش پروندههای تخلف تشکیل شده در شهرستان ماهنشان نیز 2 میلیون و 200 هزار ریال محاسبه شده است. شریفی با اشاره به اینکه مجموع پروندههای تخلف تشکیل شده در شهرستان ایجرود 9 فقره اعلام شده است، افزود: ارزش ریالی این پروندهها بیش از 2 میلیون ریال برآورد شده است. این مسئول تعداد پروندههای تشکیل شده در شهرستان ابهر را طی بهمن ماه سالجاری 42 فقره اعلام کرد و افزود: ارزش این پروندهها 49 میلیون ریال اعلام شده است.
علی عیوضی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: تولید بیش از 564 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در سه بخش باغی، زراعی و دامی و دارای حجم مناسبی بوده است. وی به میزان دقیق تولیدات محصولات کشاورزی شهرستان خدابنده در سالجاری اشاره کرد و افزود: در سالجاری 564 هزار و 532 تن انواع محصولات کشاورزی در بخشهای دام و طیور، زراعت و باغی در شهرستان خدابنده تولید شده است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده میزان تولیدات سالجاری را یادآور شد و تاکید کرد: با توجه به میزان تولید بیش از 564 هزار تنی انواع محصولات کشاورزی در سالجاری با کاهش میزان تولید مواجه بودیم؛ این کاهش تولید به دلیل خسارات فصل سرما به باغات و همچنین خشکسالی در مزارع بوده است. وی عملکرد تولید در بخشهای مختلف را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: عملکرد تولید در برخی بخشها به دلیل شرایط خاص کاهش یافت و همین موضوع موجب کاهش تولیدات شده است. این مسئول به بروز خشکسالیهای فصلی و تاثیر در عملکرد تولید در مزارع شهرستان خدابنده اشاره کرد و ادامه داد: شهرستان خدابنده در بخش زراعی دارای عملکرد خوب تولیدی است و برخی خشکسالیها در سالجاری تاثیر منفی در میزان تولید داشت و بهرهوری تولید را کاهش داد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده به تحت تاثیر قرار گرفتن میزان تولیدات در شهرستان بزینهرود و گرماب اشاره کرد و یادآور شد: در شهرستان گرماب عملاً تولید گندم دچار مشکل شد و تاثیرات منفی بر میزان تولید آن گذاشت همچنین در بزینهرود خشکسالی موجب آسیب به مزارع آن شد و تولیدات زراعی را در آن با کاهش قابل توجهی مواجه کرد. وی به کشت و تولید برخی محصولات در شهرستان خدابنده اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر کشت برخی محصولات در شهرستان خدابنده رایج شده که این موضوع دارای اهمیت است. عیوضی از رایج شدن کشت سیر در اراضی شهرستان خدابنده خبر داد و خاطرنشان کرد: کشت سیر در منطقه رایج شده و در حال حاضر 250 هکتار از اراضی شهرستان به کشت این محصول اختصاص یافته است. این مسئول همچنین از رایج شدن کشت ذرت علوفهای در خدابنده خبر داد و اظهار کرد: کشت این محصول نیز در شهرستان توسعه یافته است. وی میزان تولید محصولات کشاورزی را مشروط به شرایط مختلف دانست و تاکید کرد: میزان تولید محصولات با توجه به شرایط مختلفی سنجیده میشود. حوادث غیرمترقبه و شرایط جوی از جمله موارد مهم در میزان تولید و عملکرد بخش کشاورزی محسوب میشود. عیوضی همچین به مقایسه میزان تولید محصولات کشاورزی در سالجاری و سال گذشته پرداخت و تاکید کرد: در سال گذشته میزان تولید محصولات کشاورزی بخشی از 602 هزار تن بوده است که در سالجاری این میزان کاهش داشته است.
حجتالاسلام حسن رضا محمدی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه عید نوروز یکی از سنتهای حسنه و بهانهای برای صله ارحام و در کنار هم بودن است، اظهار داشت: در معارف غنی اسلامی عید به مفهوم بازگشتن به فطرت توحیدی انسان است. رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده در ادامه با اشاره به اینکه سازمان اوقاف نیز در راستای ترویج سنت حسنه عید نوروز، اقدام به اجرای طرح آرامش بهاری میکند، بیان کرد: این سنت حسنه در قالب طرح آرامش بهاری با حضور گسترده مردم در لحظه تحویل سال در جوار مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه اجرایی میشود. این مسئول با اشاره به اینکه طرح آرامش بهاری در راستای خدمترسانی مطلوب و ایجاد رضایت و علاقمندی در میان مردم و جوانان به آستان مقدس امامزادگان اجرا میشود، اذعان داشت: استفاده از ظرفیت تعطیلات نوروزی و برنامهریزی برای تبدیل کردن بقاع به قطبهای فرهنگی، تقویت باورهای دینی و ارتقاء سطح فرهنگی مردم و زائران نوروزی نیز از دیگر اهداف اجرای این طرح است. محمدی در ادامه با اشاره به اینکه طرح آرامش بهاری هر سال از 27 اسفند ماه تا 17 فروردین ماه سال آینده اجرایی میشود، تصریح کرد: در قالب این طرح برنامههای متنوع فرهنگی، خدماتی و تسهیلات در راستای ارائه خدمات بهتر به زائران اجرایی میشود. وی در ادامه با اشاره به برگزاری مراسم لحظه تحویل سال نو در جوار امامزادگان این شهرستان اضافه کرد: امسال این برنامه به صورت شهرستانی در جوار قیدار نبی (ع) با حضور جمعی از مسئولان برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام حسنرضا محمدی عصر امروز در مراسم افتتاح بخشهایی از بیمارستان امیرالمومنین (ع) قیدار اظهار کرد: اداره اوقاف شهرستان خدابنده در راستای نیل به اهداف عالیه خود که هزینه کرد موقوفات بر اساس نیات واقفان خیراندیش است، موفق عمل کرده است. وی با اشاره به اینکه نیات بسیاری در هزینه کرد موقوفات وجود دارد، اذعان داشت: تاکنون تلاش شده که موقوفات با توجه به نیات واقفان و در امور خیر هزینه شود. رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده در ادامه با اشاره به کمک 100 میلیون ریالی اداره اوقاف خدابنده برای تجهیز اتاق بخش زایمان فیزیولوژی بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهر قیدار اذعان داشت: این مبلغ از محل عواید حضرت قیدار نبی (ع) اهدا شده است. این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه قیدار نبی (ع) بزرگترین موقوفه شهر قیدار است، بیان کرد: با بازسازی انجام شده، این مکان مذهبی به قطب گردشگری تبدیل شده است. وی با بیان اینکه سالانه برنامههای فرهنگی مختلفی در بقعه قیدار نبی (ع) اجرا میشود، اظهار داشت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده این مکان بسیار شناخته شده و سالانه گردشگران مذهبی بسیاری از این مکان بازدید میکنند. رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده در ادامه با اشاره به برنامههای در نظر گرفته شده برای اجرا در قیدار نبی (ع) در قالب طرح آرامش بهاری بیان کرد: امسال این طرح از 27 اسفند ماه اجرایی خواهد شد. این مسئول با تاکید بر اینکه هدف از اجرای طرح مذکور جذب جوانان به این مکانها و همچنین تبدیل بقاع به قطب فرهنگی است، اضافه کرد: در قالب طرح مذکور برنامههای مختلفی در شهرستان اجرا میشود. حجتالاسلام محمدی با اشاره به برگزاری مراسم پخش دعای تحویل سال در این مکان گفت: اجرای برنامه قرائت قرآن، سخنرانی، مدیحهسرایی و قرآئت زیارت آل یاسین و دعای تحویل سال، برپایی غرفههای پاسخگویی به شبهات دینی زائران گردشگر، برگزاری گفتمانهای دینی و مشاوره در بخشهای مختلف به زائران در جوار امامزادگان و ... از دیگر برنامههایی است که همزمان با سال نو در این مکان اجرایی خواهد شد.
سرکار خانم راحله میرزایی
انتصاب شایسته شما را به عنوان معاون فرماندار شهرستان خدابنده که ملهم و منبعث از حسن تعهد، تقوی و تجربه شما بوده است، تبریک می گوئیم و از درگاه پروردگار متعال برای شما که این مسئولیت را پذیرفته اید آرزوی سلامتی، موفقیت و بهروزی داریم.
مهندس یدالله نجفی
سید جواد موسوی افزود: هم اکنون در شهرستان خدابنده 16 هزارو 477 فقره انشعاب آب و جود دارد که شهرهای قیدار و گرماب با 9 هزار و 744 و یک هزارو 205 فقره به ترتیب بیشترین و کمترین انشعابات را دارد.
وی به تبدیل انشعابات غیر مجاز هم اشاره کرد و گفت : از ابتدای سال تا کنون حدود 68 فقره انشعابات غیر مجاز شناسایی شده و به مجاز تبدیل شده است که درشهر قیدار 30 انشعاب و در شهر سهرورد 2 انشعاب غیرمجازشناسایی و به مجاز تبدیل شده است.
مدیر امور آبفای خدابنده تصریح کرد : درامور آبفای خدابنده یک هزار و 284 دستگاه کنتور معیوب شناسایی شده که از این تعداد 467 دستگاه تعویض شده است.
موسوی کل حجم آبهای تولیدی این امور را حدود 5 میلیون متر مکعب عنوان کرد.
وی به انشعابات آب نصب و واگذار شده هم اشاره کرد و افزود : در این امور بیش از 700 انشعاب آب نصب و بیش از 740 انشعاب آب واگذار شده است.
16 تشکل شامل اتاق تعاون استان، اتحادیهها و شرکتهای تعاونی به عنوان تعاونیهای برتر در سال 92 معرفی شدند.
این 16 تعاونی در قالب هشتمین جشنواره ملی تعاونیهای برتر معرفی و مشخص شدهاند.
عملکرد تعاونیهای برتر در کار گروه هماهنگی و اجرایی هفته تعاون در استان زنجان سنجیده شده واین تعاونیها در این کار گروه گزینش شدهاند.
تعاونیهای بانوان، تعاونی انبوهسازی و تولیدی هنر سنگ اشراق زنجان جزو تعاونیهای برتر شناخته شده اند.
همچنین تعاونی دانشبنیان بهینه پویان زنجان تعاونی برتر ملی معرفی شد.
تعاونیهایی با گرایش تامین نیاز مصرف کنندگان از جمله تعاونی مصرف فرهنگیان خدابنده در این گرایش به عنوان تعاونی برتر شناخته شده است.
همچنین شرکت تعاونی مسکن مهر ابهر در گرایش خود معرفی و موفق شده است و به عنوان تعاونی برتر استانی نیز برگزیده شده است.
تعاونیهای با گرایش اعتباری از جمله تعاونی اعتبار شبکه بهداشت درمان ابهر برتر استان بوده است.
تعاونی پژوهشگران صنعتی خدابنده در این گرایش معرفی شده است.
تعاونی فرش گلشن ثمین ایجرود از دیگر تعاونی های برتر استان زنجان محسوب می شود.
تعاونی گلباد خزر طارم در گرایش خدمات و یک شرکت تعاونی در طارم به عنوان تعاونی برتر استان معرفی شدند.
تعاونی پرورش ماهی قشلاق شیت به عنوان تعاونی برتر کشاورزی معرفی شده است.
در گرایش آموزشگاهی نیز تعاونی آموزشی و فرهنگی صدرای خدابنده برتر شده است.
در گرایش عمرانی تعاونی کیهان سازه ابهر و در بخش حمل و نقل نیز شرکت تعاونی کامیونداران ابهر برگزیده شدند.
اتاق تعاون استان زنجان نیز از دیگر تعاونی های برتر استان در سال جاری بود.
تعاونی چوب ام دی اف بابعلی خرمدره نیز در گرایش تامین نیاز مصرف کنندگان برتر شناخته شده است و در گرایش سهام عدالت نیز شرکت تعاونی سهام عدالت خرمدره برتر بوده است.
همچنین اتحادیه تعاونیهای کشاورزی استان زنجان به عنوان اتحادیه برتر سال 92 برگزیده شده است.
رضا امیرخانی در سیزدهمین دوره جایزه شهید حبیب غنیپور گفت: بسیار خوشنودم که تنها جایزه ادبی جهان را دریافت میکنم.
سیزدهمین دوره جایزه کتاب سال شهید حبیب غنیپور ساعاتی پیش در مسجد جوادالائمه تهران با حضور نویسندگانی چون احمد دهقان، رضا امیرخانی، جواد محقق، حمیدرضا شاهآبادی، ابراهیم حسنبیگی و ... آغاز شد.
رضا امیرخانی که با رمان «قیدار» کتاب برگزیده بخش انقلاب و دفاع مقدس را از آن خود کرده بود زمانی که برای دریافت جایزهاش به روی سن آمد، گفت: بسیار خوشنودم از اینکه تنها جایزه ادبی در جهان را دریافت میکنم. جایزهای که برای دریافت آن مجبور هستیم کفشهایمان را در بیاوریم.
وی ادامه داد: اگر یک ساختمان 8 طبقه با طبقات و بخشهای مختلف را در نظر بگیریم که جشنوارههای و فعالیتهای متعددی را برگزار میکنند زمانی که یک اسم و امضا عوض شود همه چیز تغییر میکند. رفتوآمدها، برخوردها، سلام و علیکها همه و همه تغییر پیدا میکند اما در این مسجد کوهی مانند امیرحسین فردی میرود و چیزی عوض نمیشود چون پسرهای بسیار خوبی دارد من از این پسرهای خوب تشکر میکنم.
همچنین عبدالصالح پاک دیگر برگزیده این جشنواره نیز در سخنانی از خوشحالی خود برای ثبت در تاریخ این جشنواره خبر داد و گفت: من در نوشتن بسیار کمکار هستم اما اولین داستانهای من در مجله سوره، بچههای مسجد چاپ شد. سالها بعد از آن یک رمان منتشر کردم و اکنون با وجود اینکه سوژههای بسیاری در ذهن دارم نمیدانم به چه علت نمیتوانم این سوژهها را تدوین کنم.
ابراهیم حسنبیگی که با رمان امیرحسین و چراغ جادو در این جشنواره به عنوان اثر تقدیری از او تجلیل شد نیز گفت: توفیقی بود که برای بار دوم جایزهای غنیپور نصیب یکی از کارها من شد. امیدوارم در سایر کارهایم دریافت این جایزه تاثیرگذار باشد.
وی به ذکر خاطرهای پرداخت و گفت: تابستان سال 61 بود که به این محله آمدیم و منزل امیرحسین فردی میهمان شدیم. آن زمان برای نخستین بار این مسجد را دیدم. مرحوم فردی من را به طبقه بالای مسجد برد و از فعالیتهای این مسجد سخن گفت. مجلسه سوره بچههای مسجد را نشانم داد و پس از آن 2 داستان از من را در این مجلس منتشر کرد. مجلسه سوره بچههای مسجد تا شماره هشتم در مسجد منتشر شد و پس از آن به حوزه هنری رفت.
وی ادامه داد: عنوان سوره که اولین بار از مسجد برخواسته بود در حوزه هنری بسیار مورد استفاده قرار گرفت. انتشارات سوره مهر راهاندازی شد و پس از آن دانشگاه سوره. من حیفم آمد که نگویم که چرا عنوان سوره بچههای مسجد فراموش شده است. کاش دوستان از این نام استفادههای بیشتر کنند.
فرهاد حسنزاده نیز دیگر نویسندهای بود که در هنگام دریافت جایزه خود که به خاطر کتاب «پیتیکو پیتیکو» آن را دریافت میکرد گفت: خوشحالم که جایزه غنیپور را امشب به جایزه میبرم در این 13 دوره کار من کاندید شده بود اما برگزیده و یا تقدیری شناخته نشد. این جایزه ارزشمند از نهاد مسجد داده میشود و جایزه جشنوارهای مردمی است چه افتخاری از این بالاتر برای یک نویسنده که از این نهاد جایزهاش را دریافت کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی طالبی در دیدار با اعضای دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان اظهار داشت: مساجد از دیرباز یکی از مراکز تجمع مسلمان و اتخاذ تصمیمات مهم بوده است.
وی با اشاره به اینکه ساخت مسجد قبا یکی از اولین اقدامات پیامبر گرامی اسلام در سفر به مدینه بود، یادآور شد: مساجد علاوه بر جایگاه عبادی، پایگاه هایی برای مشاوره های نظامی و تصمیمات سیاسی و اجتماعی دوران پیامبر گرامی اسلام بود.
حجت الاسام طالبی به نقش ائمه جمعه و هیئت امنا در ارتباط با جوانان و جذب آنان به مساجد اشاره کرد و یادآور شد: برای اینکه تنها شاهد حضور کهنسالان برای فریضه نماز در مساجد نباشیم باید نحوه ارتباط با جوانان و جذب آنان به مساجد را بیاموزیم.
امام جمعه شهرستان خدابنده به ارتباط اعضای کانون های مساجد با پایگاه های بسیج در مساجد نیز تاکید کرد و یادآور شد: برای اینکه برنامه ها از اثرگذاری و کیفیت بالایی برخوردار باشد باید از امکانات یکدیگر استفاده کنند.
237 باب کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان زنجان فعال است
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان از فعالیت 237 باب کانون فرهنگی و هنری مساجد و 18 باب کانون تخصصی در استان زنجان خبر داد.
مرتضی مقدمی با اشاره به اینکه 18 اسفند سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد در کشور است افزود: در استان زنجان 237 باب کانون فرهنگ و هنری فعالیت می کند.
این مقام مسئول در ادامه به ارائه عملکرد دبیرخانه کانون های مساجد استان زنجان پرداخت و یادآور شد: در همین راستا طبق برنامه پنجم توسعه باید تعداد کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان به 350 باب کانون برسد.
به گفته مقدمی، در حال حاضر 18 درصد مساجد استان زنجان دارای کانون های فرهنگی و هنری مساجد هستند و تا پایان برنامه پنجم توسعه باید به 25 درصد برسد.
وی همچنین تعداد کانون های تخصصی استان زنجان را 18 باب عنوان کرد و افزود: 40 باب کتابخانه مخزن دار نیز در کانون های مساجد استان زنجان دایر هستند.
مسئول دبیرخانه مساجد استان زنجان از افتتاح یک باب کانون در روستای حصار در آینده ای نزدیک خبر داد و اظهار داشت: کانون های مساجد استان زنجان به تمامی امکانات مورد نیاز مجهز هستند.
63 کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان خدابنده فعال است
مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خدابنده گفت: در حال حاضر 63 کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان خدابنده فعال است که هشت کانون در شهر قیدار و مابقی در روستاها فعالیت می کنند.
محمد برجی، به فعالیت های جوانان در کانون های فرهنگی و هنری و اجرای برنامه های فرهنگی و هنری اشاره کرد و اظهار داشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد این شهرستان به جهت امکانات به روز، مورد استقبال جوانان این شهرستان قرار می گیرد.
وی با اشاره به وجود کانون تخصصی کتابخانه در کانون فرهنگی و هنری کرامت شهرستان خدابنده، وجود این کانون ها را فرصت مناسبی برای جذب جوانان به مساجد عنوان کرد.
برجی در ادامه به تهیه اطلس فرهنگی در شهرستان خدابنده اشاره کرد و گفت: در این طرح مشخصات هنرمندان در تمام رشته ها با استفاده از عکس هنرمند و یک اثر هنری درج خواهد شد.
مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خدابنده از ثبت مجوز فعالیت سه انجمن هنری خبر داد و خاطرنشان ساخت: ثبت مجوز هشت انجمن هنری دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
وزیر نیرو، تقویت و بهبود وضع اقتصادی کشور را مستلزم ساماندهی بخش انرژی دانست.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، حمید چیتچیان در نشست مشترک با مجمع نمایندگان استان زنجان در مجلس شورای اسلامی که در ستاد وزارت نیرو برگزار شد، گفت: هدف اصلی قانون هدفمندی یارانه ها، ساماندهی بخش انرژی کشور است و هرچه سریعتر بتوانیم سامان درستی به بخش انرژی بدهیم، در اقتصاد کشور آثار بسیار اساسی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف اجرای قانون هدفمندی یارانهها، حمایت دولت از بهبود وضع معیشتی اقشار آسیبپذیر جامعه بوده است ، افزود: باید این فرهنگ در جامعه نهادینه شود تا اقشاری که نیازمند نیستند، داوطلبانه از پرکردن فرم یارانهها و دریافت یارانه خودداری کنند.
وی اظهار داشت: در بحث سیاستهای اقتصاد مقاومتی که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، به استفاده از ظرفیتهای قانون هدفمندسازی یارانهها برای ارتقای بهرهوری اشاره شده
و این مسئله نقطه کانونی مبحث یارانههاست و باید به آن توجه شود.
چیتچیان سپس درباره عملیات اجرایی سد مشمپا در استان زنجان، گفت: اجرای این طرح در صورت استفاده از منابع تملک دارایی به زمان طولانی نیاز داشت اما با استفاده از اعتبار موجود و فروش سهام اوراق مشارکت و پیگیری فاینانس چین، اجرای پروژه سرعت بیشتری به خود خواهد گرفت و عملیات اجرایی به سرعت ادامه خواهد یافت.
وزیر نیرو همچنین با بیان اینکه پیشرفتهترین دیسپاچینگ
(مرکز هماهنگی تولید و توزیع برق) خاورمیانه در زنجان نصب شده است، گفت: زنجان دارای ظرفیت و پتانسیل خوبی است و به همین منظور، تلاش خواهیم کرد تا پروژههای نیمه تمام این استان با سرعت بیشتری ادامه یابد.
وی با تاکید بر لزوم پیگیری اجرای طرح فاضلاب شهر قیدار زنجان، خواستار رفع موانع کاری در این زمینه شد.
در این نشست، نمایندگان مردم استان زنجان در مجلس شورای اسلامی درباره کمبودها و مشکلات بخش آب و برق و فاضلاب حوزه انتخابیه خود، بحث و تبادلنظر کردند.
.: Weblog Themes By Pichak :.